Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vise neka idu svi u PM,sve nesto fali,sve se zivo politizuje,pa dokle vise ovo da se trpi
Šta misliš kad bi se bilo gdje u 🇧🇦 na poravnatom katoličkom groblju, s još uvijek prisutnim kostima ukopanih, organizovao koncert povodom Nove hidžretske godine? Bi li to bilo politizovanje?
Nepismenost Trojkaških izdajnika kao što si ti Sinbade je necjerovatna. Nije pitanje politike. Pitanje je prava. Hoćeš da ja tebi u dnevnom boravku dođem i okrenem janjca, pa kad kažeš da to nije u redu, ja ću ti reći da ne politiziraš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci ko Plaestinci, stalno se bune ali ih niko ne benda ni 2% Žalosno
U ladicama Grada Mostara mjesecima i godinama stoji 17 nerijesenih zahtjeva Medzlisa IZ Mostar.
Je a l e vas tenzije, majmuni vidite li šta, radi nacionalizam i inat, stoko više, sjašite, pustite narod, da živi.
Bošnjaci, čuvajte vjeru svoju kao što ste čuvali i pradjedovsku.
Kako vas ona podveleška seoska varalica adil šuta naloži haha upalili se ko kutnjak,što se nije niko bunio kad je tu zgradurina bila prije rata.
Šuta rizicira da ga netko išuta.
Riješi ćemo se mi i ovih pećinara jednog dana. Šaka jada a hoće da vlada državom
Lokacija je na španjolskom trgu gdje je u ratu bila linija razdijeljena. Ovo bi bio super signal na ujedinjenje grada, ali očito to ekipi iz SDA smeta. Njima odgovara podjeljen grad jer je to način za dobivanje glasova. Drži ljude u torovima i u strahu od drugog. To je politika SDA godinama. Sanele jesu li bošnjački političari podbacili dopustivši hrvatima da pređu na bošnjačku (lijevu) stranu? Zar nije ovo jedinstvena država zašto se gledaju ratne linije i dalje?
Ovo nema veze sa nacionalnim tenzijama. Nego osjećaj gubljenja terena za SDA i DF koji ovo od '93 konrolišu i bez obzira na izbore stalno su imali monopol nad tim djelom grada. Sada su i IZ uvukli u svoju borbu za fotelje. Harem je bio i u Mahali i u puno naselja zašto se tamo na protestira? S druge strane HDZ je radio godinama isto i dio tog obilježavanja terena i jest 'Hrvatsko Narodno Kazalište'. Ovo je s njihove strane iznenađenje o koncertu na nekadašnjoj liniji razdvajanja.
Daj dogovorite se vise ! Dosta je mržnje i zla u svijetu . Naporni ste vise . Imam osjećaj da politicari oba naroda rade na razjedinjenju i mržnji a ne suživotu !
99% onih koji bi i na španski trg došli bi svoja auta parkirali na isti taj parking koji je sporan jer su te dvije lokacije bukvalno u 100 metara. Cirkus!
primitivna balkanska plemena...
Najbolje da katolicka crkva isto vrati partizansko groblje sebi jer im je uzeta zemlja isto kao i IZ,pa neka onda pokloni gradu da poravna sa zemljom(za neupućene bosance to nije groblje sa kostima samo se zove groblje) i napravi veliki trg za civilizirani narod😉
kakvo je sad HR pozorište.mostar ima gradsko pozorište.sve to treba..
Ti imas svoje,ja Imam svoje...
A od kad SDA slavi novu godinu, bas cudno
Hrvatska bas ima puno imovine u svom vlasnistvu u BiH sume, kazalista domovi kulture fudbaalski klubovi, televizije idr. bas su bogati.
Šta sad glume Bošnjaci? Problem je slaviti Novu u centru grada???