Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po zakonu...
U suprotnom ima Demir koji ce ga ukloniti macolom zajedno sa Kaplanom🏋🏻‍♂️
Imo' nemo' nece ga srusiti sigurno...Naredjeni su i izbori u Mostaru i to iz Strazbura pa se nece odrzati...Nema sankcija,to je razlog za nepostovanje sudova
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja sam samo primjetio da gdje su hrvati u vecini bosnjaci i srbi ne smiju zucnut,a gdje su bosnjaci u vecini i jedni i drugi se ponasaju kao da su oni u vecini,gdje su srbi u vecini bosnjaci i hrvati imaju neka mala prava,u svakom slucaju bolja je situacija nego gde su samo hrvati u vecini!
Koliko ja znam, mjesta za križ su: krovovi crkava i zvonika, grobalja i grobnih mjesta, krovova kapelica i ostalih sličnih objekata, vjeskih naravno, i između sisa. Okle sad po brdima!?
tooooo ljudine samo se zabavite i brinite o vjeri . vjera ce vas daleko odvesti, a vodi vas evo godinama u mjestu- stand by. puno pozdrava -selama iz hvala bogu-alahu... njemacke.
Ako postoji pakao onda je pun ovakvih "vjernika" svih religija.
Možeš si misliti kako će Načelnik da ukloni !!! 😀😀😀
Sad će se kao usrati zato što mu je naredio neki inspektor. Bjeeeeži. Niko nikoga ovdje ne sluša. Gledam oko sebe toliko nelegalnih zgradurina pa se niko nije počešao. Da vidim bar jednu koja se ruši....
Bas mi volmo zapišavat teritoriju i gdje treba i gdje ne treba. Jedan te isti narod, isti jezik, 3 i više vjera a jedna država šta je tu komplikovano?
Mogu svirati Disko to je hrvatsko I bice. Vazda ili cemo vas goniti dalje nego sto je bilo prije
Ode krst dođavola :)
Neka ga nosi kući, jazuk je.
Sugo narodna! Skoro 3 decenije vas ovi nacionalisti pljackaju i vuku za nos politikom zastrasivanja, a vi to jos uvijek ne kuzite! Slijepci, eh pa onda niste ni zasluzili bolju drzavu i bolji zivot! Bakire, Milorade, Dragane i ostala bagro prisjelo vam bogatstvo koje sticete pateci narod!
Za ovaj posao je Mirza Hatić, gazija Starog grada
Izgradili krst na Starom gradu, krst ispred skole, toranj na robnoj kuci, i kazu sta ikome smeta krst 🤔
Nemamo nista protiv kriza ali likujemo kad ih se srusi. Bitno je da smo mi u pravu. Sve ostalo je laz i prevara. E tugo. Zato i jesmo tu gdje jesmo i svugdje smo dobro dosli.
Ako ne znate kako ukloniti, samo pozovite Mirzu Hatica, on se vec ispraksao.
Zlatište je izgubilo svoje ime zbog njega hahahah
Ja rugla braco draga! Pa ako je i od nositelja europskih vrijednosti, mnogo je!