Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je vakat došao - sad ćemo hvaliti i slaviti čovjeka koji ima 2 prsta obraza pa radi svoj posao za platu sa leđa građana ...
Pa ako cemo realno,kakva su govna sada na vlasti,bez trunke obraza i postenja,treba hvaliti ljude kao sto je nacelnik Zepca,da narod vidi ko je ko... P.S Zna li iko koja je stranka ovaj cojk ?
Poserem se na zemlju u kojoj je ovo vijest bitna spomena, i nešto čemu se divimo. Pa valjda je on prvi koji tu treba biti i to je nešto najnormalnije.
Nije mi te zao sekunde, otices ti opet. Ih znam ja vas.
nek posalje adresu da ga kandidujemo za nobelovu nagradu.
zovko??? postenjacina???
mora da ga je zenka nasikirala i cojek pobjego kuci
Ovo je samo isprazna gesta ništa više. Niti će radit lopatom niti će on kao nešto iskoordinirati. U pravoj državi on bi ostao na odmoru jer mu je po zakonu tako dozvoljeno i propisano. Njegov pomoćnik i čitava infrastruktura bi se pobrinuli o svemu dok on ne dođe sa odmora koji mu po zakonu o radu zasluženo pripada. Nazvati nadređene strukture vlasti, dati komandu predstavnicima civilne zaštite i bageristima mogu i malo niži činovnici i zamjenici. Ne mora sve (i u normalnim državama i ne ide) preko pleća jednog pa makar on bio i načelnik.
Hoćeš samo pomagat hrvatima, ili i koji Bošnjak može doć u obzir.................
Mislim da prvom tebi treba pomoć i to ona profesionalna.
Pripadnicima HVO-a treba pomoć...........oni su se borili za rvacku protiv RBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
maj pipl nidz mi
eh da nisu izbori u oktobru on bi zepce gledo samo preko neke kamere javne i na youtube.
Избори у октобру су општи, а не локални. Он остаје начелник до 2016. И такви као ти ће гласати на изборима, који појма немају ни шта се бира. Није ни чудо што је оваква држава са таквим гласачима.
Eh da je ovako odgovoran premijer Federacije Nermin Nikšić iz SDP-a i njegova boljševička partija u Federaciji bi bilo blagostanje. Ovako smo, zbog Nikšića i SDP-a, primorani poput Srba pod Dodikom, slušati laži o napretku, najmanjoj zaduženosti, investicijama, boljem dijelu BiH, slušati nebuloze Ante Domazeta o tome da BiH neće bankrotirati, o tome kako su izgradili najbolji autoput na svijetu itd. Mi Bošnjaci da smo glupi ko Srbi, i vjerovali bi SDP-u i Nikšiću, ali u oktobru slijedi potop Bošljevika. Drug Milanović im pada u Hrvatskoj, izviždan u Kninu kao i Josipović, a slično se sprema i sa Zlatnim Sinom. Nego neka se sada Zlatni Sin pojavi u javnosti i kaže gdje su pare od Donatorske konferencije za poplave. Pričao je nebuloze o 360.000.000 eura za BiH. Jeli Zlatni Sine, gdje je onih 20.000.000 iz Federalnog budžeta za prirodne katastofe? Nema ih, sve pojeo i popio Nikšić.
wauu.. kakav heroj, dajte tom čovjeku medalju!
aferim. treba ti hajr česmu dici sto si odlučio raditi svoj posao
eh dobro je da si u BiH, trebao si pokucati na vrata predsjedniku i zaiskati malo para da mozes ista uradit za grad kojeg nacelujes!
pa brate, platu prima za to, jašta će nego doć. šta sad, orden treba primit