Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina SDAovskog pokopavanja Vogosce sutis, sad bi blokirao saobracaj, SIKTER
@šnalica NEK BLOKIRA , ODMAH ĆE MU fORTO POSLAT SPECIJALCE DA ODBLOKIRAJU. MATERI BLOKIRAJ
@šnalica Vjerovatno i ovo SDA tempira za jesen, kad planiraju da pokusaju da sruse vladu kantona Sarajevo.Bas bih volia da vidim, bi li blokirao saobracaj da je SDA na vlasti u kantonu Sarajevo. Ako kojim slucajem blokiraju saobracaj, poslati policiju i momentalno ih ukloniti. Neka se vrate u sela iz kojih su dosljegali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao što reče "šnalica", njegova pol.partija "vlada" i previše godina i ništa nisu poduzeli. Ja sam Vogošćanin i trpim sve ovo o čemu je riječ ali i SDA. Sada je kao progresivan jer je vlast u KS neko drugi a ne SDA, pa ih valja rušiti na sve moguće načine... Njega i negovog prethodnika treba da je stid i sram...
@Trafko Ajmo raja lajk za Vogoscanina, njih nema ni u Srebrenici :D
popravi prvo one sahtove na glavnoj cesti iznad biokova. a blokiraj saobracaj u selu iz kojeg si poteko
Hoće čovjek da blokira već blokirani saobraćaj..... zanimljivo
suplka prica
I kada blokiras sta ces poslije toga??????
BoooKIRA b(L)oookirAJ
Da li je ovo Vogosca ili Srebrenica??
"ali na semaforu u centru Vogošće rijetko kada je prisutan policajac koji bi regulirao kretanje vozila" Posudi od EL ilidza frend ;) ili od ovih levata iz TK...hmmm sad javljaju i tamo je kriza za saobracajce....nema policije dajjjj jos :) Ma kakvi eno ih vataju ove sto posjeduju zelenu materiju sto asocira hahah jojjj dabogda da to bilo 400 minuta cekanja a ne 40!
hahahaha koji medjed
Ovo nema nigdje načelnik koji godinama o naša funkciju hoće da blokira saobraćaj a godinama ništa nije uradio da se problem riješi. Klasični auto gol. Užas
Mrs u Srebrenicu
Kakav je ovo poltron. Nista dobro Vogosca nije od njega vidjela..
Gradjani nece blokirati saobracaj , pokusaj sa konstitutivnim plemenom.
Aferim. Ovdje svi kao građani a obraćaju se narodima. Svoje pleme nek pozove na bojkot.
Cija firma izvodi radove ?? SDA FIRMA. Gdje god kakvo gradiliste a tender su dobiki SDA HDZ firme vidis 3 4 covjeka da polurade.
dovedite sdooo mladez na raskrsnice hahahhahahahahhaah