Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keru
Građani su odnijeli još jednu pobjedu nad bahatim Ajnadžićem. Ovakvo povlačenje dokazuje da je načet i blizu izbornog poraza.Nakon poraza istražni organi će utvrditi razmjere lopovluka u Općini Centar.
Investitor, vlasnik ima pravo da priželjkuje nešto. Naćelnik Nedžad Ajnadżić istrajava na sljedećem: prva opcija je trg bez zgrade i poštuje stav stručne institucije koja se zove Institut za materijale, koja je konstatovala i dala potvrdu da objekt nije upotrebljiv, da je njegova statika narušena i da on predstavlja opasnost po ljude i sredstva. U tom smislu Načelnik Ajnadžić podržava da se objekt bezbjedno ukloni.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samim zapustanjem projekta do oronjavanja je cisti dokaz: vlasnik ima druge namjere.
Ali zaista se trebate ugledati na nacelnika opcine Centar kakvog trenutno imate i pohvaliti ga za njegov rad.Svaka rijec mu je na mjestu,sve se dobro provjeri prije nego se izgovori,covjek je pribran,dostojanstven i ucevan.To se na njemu zaista vidi i niko mu to ne moze osporiti.Moze se nekome dopadati ili ne-ali imamo vrhunskog predstavnika gradana koji samo radi u nasem interesu i stiti nas-to treba cijeniti!
Vjerujem da su sada stvari jasnije i Predragu Pasicu i narodu koji cita i javnosti koja je bila dezavuisana raznim spinovima.Nacelnik Ajnadzic Nedzad jasno ukaze na problem,ponudi rjesenje,bori se da obje strane izadu zadovoljne iz bilo kojeg spora i na tome mu kapa do poda.Zaista treba imati i strpljenja,i vremena i zivaca saslusati svakakve i budalastine i teske i lake teme.Ovo je jedini legalan,ispravan,korektan i prihvatljiv voda jedne administracije i naroda sa podrucja opcine Centar
Kako samo nacelnik Nedzad Ajnadzic sve lijepo objasni,kulturno i smirenim tonom sta se treba,sta ne treba,koji su koraci i slicno.Covjek se razumije u svaku oblast.Jednostavno je takav da ce pomoci svakome,da ce saslusati svakoga,da ce pokusati barem nesto uciniti da se iznade rjesenje prihvatljivo za sve.Znam da to neke od vas boli-ali tako je i prihvatite to da smo ga birali i tek cemo ga opet birati!
Eto vama je opet nacelnik Opcine Centar Nezdad Ajnadzic kriv sto vam taj predlozeni trg i super zdanje nije niko podrzao pa se RP izmijenio i sto je odluceno i dogovoreno sta ce tu biti i graditi se.RP ne mijenja nacelnik niti ga nacelnik priznaje,imate tu i Zavod za planiranje,Zavod za izgradnju i mnoge druge institucije koje imaju strucnjake iz tih oblasti.Gradani su imali i zborove i javne rasprave.Ovdje ne vidim nista lose.Neka se gradi i ucinite da nas grad izgleda svjetski
Onome kome se dopada i podrzava trenutno stanje kakvo imate na toj lokaciji od srca zelim da se presele na selo gdje ni asfalta nemaju jer su takvi mozgovi.Sarajevo i treba da bude centar regije,da napravimo se ijednu zgradu da bude za divljenje,nova,opremljena,osvijetljena,i korisna.Naravno da ce i parking sa 4 etaze da odlicno dode svima nama koji muku mucimo sa saobracajem u mirovanju.Ovo Sarajevo treba-ovo Sarajevo zasluzuje-da bude METROPOLA!
Zanimljivo je koliko samo sve sto se desava pripisujete nacelniku Nedzadu Ajnadzicu i pokusavate ga blatiti i pljuvati-ali vam to ne polazi bas za rukom.Da bi se neka izmjena Regulacionog plana izmijenila i usvojila nije vam tu kljucna opcina niti njeni uposlenici i vlast.Kljucni su vam gradani i glas naroda.Sve sto se mijenja mora imati rok u kojem ce bilo ko od nas dostaviti svoje misljenje,prijedloge....Majka mu stara ako ste neuki,imate wikipedi-ju pa se malo edukujte-sve ima tamo!
Mene samo zanima gdje su bili ovi dezurni pljuvaci da blate bivse nacelnike i vlast kada se recimo gradio hotel Heco,kada se gradio Avaz tower,kada se gradio BBI centar.Gdje ste tada glasni pljuvaci bili?Stvarno vam je providna fora da sve pripisujete nacelniku na leda i krivite ga za apsolutno sve sto se desi ne samo u Centru nego i u kompletnom Sarajevu.Naravno da je velika odgovornost na covjeku,on je odlicno nosi,podnosi i djeluje za sve nas gradane!!!Pametnom dosta!
Nasem narodu-citaj kozama i ovcama daj samo onog stanja od prije rata ako je ikako moguce,daj samo neka se nista ne gradi,neka sve stagnira i stoji,nemoj da idemo naprijed,nemoj da naginjemo ka evropskim metropolama!Sta je to lose sto ce se graditi,i Centar grada je isto kao i Otoka ili slicna naselja-treba da se gradi i razvija-dosta je starih zgrada i oronulih trosnih nastamba.Vakat je da se sve to mijenja.
Kako se raja lako nalozi i upali.Ovo objavio tamo neki portal koji je ovaj portal prenio,bez ijedne valjane izjave od strane i tog Malcoma,i Opcine Centar i Zavoda za planiranje,Zavoda za izgradnju i svih drugih relevantnih institucija.A narod se odmah upali i najstranije krenu vrijedati-rat vam u kuci bio kada ste takve pogani!!!
Kakve teske rijeci Paja na opcinu Centar.Vidi,biti pravnik je nesto sto svakako u zivotu ne mozemo biti svi i prema tome tako se i ponasaj.Ti si sportista,za to kapa dole,ali ne mijesaj se u zakon i njegova uporista.Eto imas tim koji te zastupa-ne mijesaj narod i narodnu masu u pricu jer ne pije vode.Niti sud niti opcina nisu bez dobre poledine otvorili ovaj tvoj slucaj i pokrenuli ga-pa to i sam valjda znas!Pobrini se da platis komunalije i dugovanja koja imas-evidentno je
Još malo Ajnadžiću, još malo...Izbori, izbori, izbori....Ko nama vodi opštinu, kantone, državu....Sve polarni medvjedi...
@sojic14 Kakve teske rijeci Paja na opcinu Centar.Vidi,biti pravnik je nesto sto svakako u zivotu ne mozemo biti svi i prema tome tako se i ponasaj.Ti si sportista,za to kapa dole,ali ne mijesaj se u zakon i njegova uporista.Eto imas tim koji te zastupa-ne mijesaj narod i narodnu masu u pricu jer ne pije vode.Niti sud niti opcina nisu bez dobre poledine otvorili ovaj tvoj slucaj i pokrenuli ga-pa to i sam valjda znas!Pobrini se da platis komunalije i dugovanja koja imas-evidentno je
Glup, gluplji, Ajnadžićev bot. Juečer nisu bili nikakvi protesti nego potpisivanje peticije. Dođeš, potpišeš i ideš dalje. Samim tim nije ni moglo biti 100.000 ljudi ispred pozorišta...U svakom slučaju valja vratiti Malagiću 10%. Može on jer je pokrao 1.5 miliona KM od Civilne zaštite sa kojima sada vodi svoju predizbornu kampanju...
Nije još dobio 10 %, sve opcije su otvorene...
Obeštetiš vlasnika parcele za dobrom cifrom,gradjani dobiju trg,vlasnik parcele brdo para bez da je "ekser zakucao" :D
Bravo! Malagicu, mrs!