Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin čojk. Načelniče, svaka ti čast. Nemoj da padneš pod noge SDA ! Lukavčani su te izabrali, lukavčani su uz tebe !
@AragonSorab Ako bi bilo, ti bi mi bio prvi na nišanu...
Edo zelim ti sve najbolje u zivotu! Ovaj covjek je legenda ziva, radi kao prof na pmf-u u Tuzli i prava je dusa i postenjacina. Bori se protiv bagre imas punu podrsku od svih normalnih ljudi!!!
@g60000 Da ima vise ovakvih ljudi kao on nasa drzava bi bila bolje mjesto za zivljenje... Ovako smo zadnja rupa!
SDA i SDP su krminalne organizacije.
dobio je izbore na obecanju da ce Lukavac prodisati
Terza Davno potrošeni muljator koji nikada ništa nije napravio sem trošenja budžetdkih sredstava i puštanja gasova u Skupštinskim klupama.
Komunalno preduzece decenijama nezna za pozitivno poslovanje, naprimano po rodbinskoj i parrijakoj vezi, opstinska admonistracija prekomjerna. Obdaniste se finansira iz budzeta da bi se cuvala djeca od privilegovanih roditelja gdje u vecini obadvije rade
Javne opstinske kompanije i prekomjerna administracije pojedose sve.
Ne kontam, dugovali 3 mil, podigli 6 mil?? Znaci opet duguju 3 mil plus kamata na 6 mil.?? Svaka cast na hrabrosti....
Svaka čast ovim načelnicima koja su izbjegli ovu bagru koja bi se samo ugrađivala i talila. puna podrška
Ne sam, Safete...
Joj sto volim ove plaćene oglase citat :)
ZAPOSLIO ZENU I SESTRU U DRZAVNE FIRME UHHHHH KOJI JE TO LAFINAS
@coksa1 Imena firmi, gdje kada ???
Svaka čast načelniče ! Uz Vas su građani općine Lukavac !
NIKADA UZ CRVENOG LAFINASA STO ZAPOSLI ZENU U SOCIJALNO I SESTRU A ON SAM UZIMA PLACU U TUZLI I LUKAVCU ----- SJEVERNO KOREJSKI SISTEM
@AragonSorab je..li ti bosnjaci sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za razliku od naseg Fude ovaj je iskoristio sve pravne lijekove. Medjutim nas Fudo je prekrsio zakon nije dao uopce da se vijece ocituje o budjetu sto je suprotno zakonu o lokalnoj samoupravi. POvukao lik prijedlog budjeta prije i nego sto se pocelo raspravljati onjemu i onda ga proglasio. Gradonacelnik moze proglasiti samo u ovom slucaju ako vijece ne moze da se dogovori. Fudu su lijepo prevarili njegovi licni savjetnici.
Svaka cast nema druge nego tako sa glupanima u vjecu treba promjeniti zakon da ne moze narod biti taoc.. Vjecnici su najveci klosari .. Stranka ih postavlja igraju u korist stranke a ne naroda.. Treba fino krivicnu odgovornost vijecnika provjeriti.. Za usporavanje razvoja opstine..