Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocee sutraaaa,malo sutra
Ma odkud ti uopće obraz da se ti nekome obračaš i pozivaš na odgovorno ponašanje. Ma kakav obraz, mene bodale, to i drušvena odgovornost za tebe i tvoje pajdaše nepoznata su kategorija. Od popuhanog možete nabaviti za svakog stanovnika po respirator i sve što treba za zaštitu i ne daj Bože liječenje, a ti tu jadiš o nedostatku sredstava. Gdje može i dostajati bilo čega pored ovoliko lopova i gulikoža.
KAKVI NAM VLADAJU I KO NAM.UPRAVLJA DRZAVOM NAMA JE EXTRA I SUPER ! NEKI SU U RATU KRALI I PLJACKALI DOK SU SE DRUGI BORILI I GINULI TAKO CE I SADA DA BUDE !
Ostalo je nejasno hoćeš li krast i pljačkati ili ovo drugo?
Nek si ti svoju guzicu sacuvo sta je sa beskucnicima koji nemaju ni krova ni hljeba e tugo u grob niko nista ne nosi sa sobom
@Bijeloodijelo jesi li ti kome pomogao?
E cuj ostajte kuci, pa makar da si rekao "ostanite kuci"
Tako je načelniće, odlično ste rekli. Nažalost ljudi su radi politike spremni i ugroziti svoje i tuđe živote.
Zatvoriti Dom zdravlja KS, sve uposlenike i njihove porodice u samoizolaciju.