Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjebahid memic seljacina odvratna
jado jadni. jad i bijeda kod nas ništa drugo
Kupovina glasova, saće izbori
Objavljen tender i za plastenike. Malo penzioneri, malo poljoprivreda, ... I levat na proslim izborima javno na skupu kaze da zna ko je u kojoj ulici za koga glaso i da se ne cude ako im se ulica ne asfaltira.. I narod opet glasa.. Haj sto nemamo para ali sto smo izgubili samopostovanje?!!
Svaka čast načelniče tako se vodi briga o svom narodu i općini koju vodiš. A vi polupismeni i nepismeni učite malo, Senaid daje i iz svog džepa, a kao načelnik općine ne samo penzionerima već i drugim socijalno ugroženim građanima, učenicima, studentima, mladim bračnim parovima itd. i sram da vas bude groba jedna sebična
Bravo Memicu, ti radis bar ono sto mozes za svoje penzinere!
Kad bude svoje dijelio onda ce biti vijest, ovako sramota spominjati.
eee budale sta ste docekali da vam vas zaradjeni novac kao sadaku dijeli...a vi mu svoj glas i guzicu da ljubite pih
Kakva kupovina glasova ccc
:) ono , bolje da ih je 1000 dobilo po 150... evo ja cu nadoplatit RESTO
Tragikomicno
Ufurali se ljudi da su Pablo Escobar......cuj dijele novac
Koliko glasova je kupio na ovaj način?
kupovina glasova parama tih istih građana, ovo treba krivicno goniti odmah
Njima 70 sebi 7000 hiljada i zao mu sto nije moglo vise suša nenadje.iv..
Koji idiotizam da čovjek ne povjeruje fuuuuj
Nije nacelnik dijelio, nego Opcina. Ovo pred izbore da ih potkupi. Nema veze sdO necete jos dugo, pomrijece vam ti penzioneri uskoro.
Još da dožive do izbora eto siguran 2441 glas na teret poreznih obveznika. Dajte štogod i trudnicama i dojiljama, mladim bračnim parovima, lovcima i ribolovcima, imaocima brkova....
@montypython3000 Ovdje treba krivična za zloupotrebu položaja, pljačku narodnog novca, sukob interesa i još štogod. Faktički daju pare da se za njih glasa. Što ne povečavate privrednu djelatnost tako da penzioneri imaju penzije dostojne čovjeka a ne da im kojekakvi SDA probisvjeti daju sadaku.