Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti kažem, džaba si nosio.
noso sprida a uletija mu sazad ;D drugi put stavi sta i sa zada ;D
Ide li plata iako ne radiš?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma me zna covjek vise sto bi mislio ,prvo sam mislio nista glupost sve izmisljeno ,pa onda procitas umrlo par ljudi bez ikakve ranije bolesti pa onda pocinjes misliti o ekonomiji pa o djeci i obrazovanju stvarno namece veliki teret covjeku psihicki ,da bog pomogne sve ljude i da izadjemo svi zajedno zdravi iz ove nesrece 🙏🙏🙏❤
Neko te izradio ...hoce politicki protivnici sad uvalit prljavu maramicu u dzep od sakoa..😂😂😂
A,koga li si ljubio? Pa,ne moze virus dopuzati do usta,nosa i ociju.😁.sigurno si kontaminiranom rukavicom dotakao oko ili nos..to je jedini nacin osim ljubljenja.😷😵😁
nije reko cjelu istinu a toje daje nosijo skijaske rukavice i ronilacku masku
Ušao mu sazad?
"te ukoliko osjetite i najmanju promjenu u vašem organizmu da se odmah javite vašem ljekaru’’, naglašava načelnik Čitluka.... kome Nacelnice? Kome??
rusmir mi je najbolji, dobrodosa si rusmo u west herzegovina nije kako sda mediji pisu
Mogle bi se malo i raznorazne ambalaze od proizvoda u trgovinama ispitati, testova imamo sada. I to brzih.
E da si u Sarajevu, još bi ti bio "zdrav" i sve dok ne umreš od corone, nema testiranja. Samo bake može da se testira i nada da će pobjeći od Boga. Brz oporavak tebi i neka nam je Dobri Bog na pomoći.
mozda je fraer noso istu masku i istu rukavice 16 dana
MIslim da maska vise sluzi da ne zarazis drugog, to je moje misljenje. Jer bitno je da se ne pljuje okolo. A za sebe kako slusam doktore bitno je da se rukama ne cacka nos, oci i usta. Za rukavice nemam pojma za sta sluze.
Povisena temp i testiran, jel to ta epidemioloska slika ili sam ja nesto preskocio?
Jel' ovo znači da ne trebamo nosit masku i rukavice il on nesto tu nije dobro radio? :X
Bio u belaju 😎
Jesil rovio nos?
Rece on bez rukavica i maske na licu 😂