Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da će biti sankcionisani kao ubica vedrana puljića , kao i ovi predhodni vandali koji su u istom mjestu malo zabavljali nad imovinom povratnika
E Hamo, sto se tice Vedrana Puljica pitaj hrvatsku gdje je njegov ubica, ai brata mu koji zivi u Sarajevu....a sto se tice tvoje druge konstatacije zapitaj se kako su se npr u Sarajevu zabavljali s imovinom povratnika i hrvata i srba, koji nisu nikome nista ni zlo napravili a ni zlo zeljeli, nego su samo od straha rata otisli, ili ako vise volis rijec pobjegli od straha razaranja i smrti....
nadam se da će se počinitelji ovog nedjela što prije pronaći i adekvatno kazniti !
Latin je to i uvjek jedno prica drugo radi.Na hinjaka sa prijateljskim osmjehom na licu zabije ti noz u ledja kad se najmanje nadas.
nicije maslo za Ramazana nije, pa ni Tvoje.... pometi ispred svoje avlije prvo, pa onda kudi drugo! :)
Počinitelje uhvatiti i primjereno kazniti. Devastirano obnoviti. Tako primjerom pokazati da je vrijeme da se stane u kraj kažnjivim djelima na štetu povratnika bilo koje nacionalnosti.
Jeste nasli sliku svaka vam cast.
dajte ba hvatajte ove hajvane (svih sorti), hocu da zivim u miru kad ne mogu u blagostanju..
Hrvati Hercegovine su nisu tolerantni prema Bosnjacima u Stocu, a u Citluku i Ljubuskom jesu. Ovaj vandalski cin sigurno nije djelo Citlucana. Pravim skutorima je u glavi novac i gostoprimstvo sto su naucili u Njemackoj kao gastarbajteri. Najgori Hrvati Hercegovine su oni u Mostaru (tipa Covic). Prije rata bili komunisti Jugoslaveni i Velezovci, a nakon rata veliki katolici Hrvati i navijaci Zrinjskog/Hajduka.
jarane generalizuješ, ali toliko da prelaziš mjeru totale....nema kolektivne odgovornosti.....jesi li ti ovca u stadu ili si ti svoj čovjek??
Tolerantni su u citluku i ljubuskom jer su tamo bosnjaci prisutni u promilima, a u stocu ih ima dovoljno da ih hrvati smatraju politickom prijetnjom. Ista stvar s mostarom, a ista stvar i u bilo kojoj drugoj bh sredini gdje zivi vise naroda u jednom gradu. Nigdje u bih nije lako biti manjina.
Upravo tako, osudjujes ali sa osmijehom na licu, mamu vam ustasku i tebi i klixu
dedo ti se okrece u grobu!
moj dedo se okrece na tvojoj mami, ako ne vjerujes pogledaj u spavacu sobu
Jest, to su neki uvozni fašisti iz Mađarske. Vjerovatno došli na kampovanje i usput uništili balijsku kuću.
Hebo li ga caca latinski