Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Rafinerija je odgovorna firma“ .... hahahahahaaha zato truje ljude već godinama
Kako moze bit prenapuhano takva eksplozija! A jedan je radnik i poginuo! :( Nema mjesta sali..
"Hitna pomoć bez zaustavljanja prelazila granicu", a prvo je bilo objavljeno da su svi ozlijeđeni smješteni u bolnici u Doboju.
Imaju oni kapaciteta :D, al' u drugim bolnicama :D
Otiđi i reci porodici poginulog radnika da su mediji napuhali slučaj. Ma ništa strašno gospođo, samo vam je muž poginuo. Djeco od danas nemate oca, ali rafinerija ce vam nadoknaditi štetu.
poginuo covjek, pa nije poginulo 250 ljudi...jel prije mjesec dana, pao covjek sa skele na gradilistu pa poginuo,i sad treba napraviti pricu kao da je izginulo 39 ljudi...desilo sto se desilo, jedan covjek je poginuo jeste steta,ali nije znaci se desilo nesto tolikog obima da se proglasi dan zalosti..
Nek tebi pogine netko blizak...
ma nista nije bilo.nesto ekspodiralo jedan pogino vise povrijedjeno hitna lijetala tamo vamo.ma nista.bezveze :D
BOSANSKI BROD NEMA BOLNICU JER SE DODIKU MORALO KUPITI HELIKOPTERA DVA I AVION DA SE U NJIMA VOZE CECICI.
ZATO SU HRVATI HTJELI ILI NE ZBOG HUMANOSTI MORALI POMOCI. U ISTO VRIJEME DODIK KORISTI HELIKOPTER ZA IZBORE. ZAR HELIKOPTER NIJE KUPLJEN DA SLUZI KAO PRVA POMOC?
Čuj hitna prešla Savu. Pa zar iz RSa ne idu u Srbiju na liječenje. Kada zagusti nema granica. One mlađe generacije iz Z.Mostara još nikada nisu vidjele Stari most
Kako bi hitna prešla da je most bio srušen kao 90 i neke
činjenica! dobro je da nije 92
Steta sto se zaustavi pozar ;(
cuj hitna bez zaustavljanja presla granicu...trebali ste im jos pasose traziti da pecat udarite...
Naravno da treba kontrolisati auto...mozda je i podmetnut pozar da bi se neko ili nesto na briznu prevezao preko granice.....imaju rafineriju a nemaju gdje zbrinuti postradale sa takvog opsnog objekta a znamo i kako se lose odrzava...oni bi morali imati svoj manju bolnicu blizu rafinerije
Jbo majku cuj salili se za Fb a covjek poginuo
Sve normala.Totalno zasluseno stanje od strane naroda.Nek nas hebu.
Kako to da je gradonačelnik stariji od načelnika opštine?
Cuj napuhali dogadjaj...pa poginuo je covjek konju jedan.
Po meni ovaj lik il je ludil mu noge smrde.Novinari preuvelicali onoliki blijesak,covjek poginuo,10 povrijedzenih pa na kraju nije ni gradonacelnik S.Broda tek tako bas naredio otvaranje granice za hitna vozila i smjestaj povrinedzenih. Ocito izmedzu redova da je dobio naredbu iz stranacke baze da sve ovo umanji na najmanju mjeru i da se sto vise zataska.Ovo je ocit dokaz sprege naftne mafije i vlasti
Čuj kofol sve to napuhano, yebo te otac, čovjek pogino, ima dosta ozljeđeni a tebi to kofol napuhano