Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cilj je jasan optuzuju se nasi generali komadanti bez dokaza sa par kupljenih svjedoka a sve u svrhu da bi se prikazalo odnosno da bi se izjednacila Armija BiH sa srpskim teroristima.
ARBiH jedna haubica, jedan top i jedan vbr. Vojska RS 600 cijevi oko Sarajeva. Jel treba kome sta jos pojasnjavati? I da, za civile treba da se odgovara, sa bilo koje strane da se dolazi. Ali ovaj prvi podatak sam govori o potencijalnoj statistici takvih napada na civile!
@kendjo.vandjo NEMORAS SE HVALITI JAVNO..ZNAJU TO ONI DOBRO..PA KASNIJE IZIVLJAVAJ SE NA CIVILIMA.STRASNO I ZALOSNO .
doboyevooper....nek mene pozovu da svjedočim kako je u jednom danu iz pravca srednjeg ka Sarajevu prošlo preko 100 kom teškog naoružanja, imaju izvještaji iz 7.mjeseca 1992 . zato zaveži!
Ja sam iz Bjelimica gdje je 15.08.1993 VRS granatirala selo Doljani. Granarirali su kuce i ubili 4 osobe a cetiri ranili. Ubili su djete od 5 godina. Kad se granatirao Kalinovik, granatirani su vojni ciljevi te je u to doba ( prema rijecima mještana) bio iseljen jer se ocekivao taj napad te su ostale samo neke dvije nepokretne babe koje su ti "hrabri vojnici" ostavili. Ako su poginule te dvije babe onda su granatirani civilni ciljevi i sudite mu, a ako nisu sudite njima.
Ako je naredjenje za granatiranje dovoljno da se podigne optuznica, to znaci da ni jedan oficir paravojske VRS ne bi trebao ostati na slobodi. Moje selo je cetnicka paravojska neselektivno granatirala citav rat svaka 2-3 dana, a cisto sumnjam da je neko tuzen zbog toga.
drek znači govvnno.
Nacelnice krivo im sto ste im guzove poderali haha lako je reci civil a svi znaju da je bila vojska
Medjunarodi Haski sud je davno zatvorio svoja vrat,na domacim sudovima je da zavrse nesto sto ni jednoj od tri strane ne odgovara nazalost.A da je nasa junacka,hrabra ARBIH radila zlocine.Meni Babo,hodza komsija Salkan,Ibro koji su krali po Hrvatskim kucama nisu tako rekli.
@jogurt2020 - djikane, ne seri,
Čuj svjedok Tuzilastva, a svjedocio u korist Drekovica...Hahahhaha
Ovaj nije ni G od generala, već obični SDA uhljeb, koji se na račun rata dobro uljebio.
Kalinovik ukupno tri kuće, gdje god padne granata, pokriće čitavo naselje. Ne možeš promašiti i da hoćeš.
mene zafrkavala u školi za prezime, a vidi ovo, tip se preziva drekavac
Ako se ko ne sjeca, o svakom metaku i svakoj granati se vodilo racuna, municije nije bilo puno,jer su nam zabranili da je legalno kupujemo,a i ono sto je kupljeno prolazilo je srpske i hrvatske "carine" ,pa kao i sa hranom,samo mali broj slepera je dolazio na zamisljenu destinaciju,vjerovatno su s obzirom na stanje artiljerije,podbacile nazalost,porodici curice se izvinjavam ako misli da nekoga branim,samo kazem da aršini nisu isti za sve.
NEDAJ SE BOSNOO-ZNAM RANE TE BOLE! MAJKO DOMOVINO SINOVI TE VOLE!
Politički sud. Kada će grnocidni pobunjenici i agresori troprstaši odgovarati za stotije hiljada granata ispaljenih na Sarajevo, Goražde, Bihać... ? Monstruozno.
Heroji, a ne zločinci. Branitelji, a ne agresori! Montirani procesi pod pokroviteljstvom Begrada i SANU. Neće proći, kao ni ostale montirane lažne optužnice počev od branitelja Nasera Orića, Alagića, Dudakovića, Vikića i tako dalje. Samo nastavite sa optužbama, da se još više dokaže da se časna ARBiH borila protiv ekstremista i fašista 💪👍