Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozite tom narodu nehljebi
Sad ce opet trazit helikopter od RS-a jer svoj ne mogu dignuti. Kakva komedija od naseobine
Mi bi da ratujemo a uništi nas jedna malo jača kiša.
Zašto je važno ko živi u selu Doljani
Klix vas pravi budalama i mami da komentarisete, da bi mogli vidjeti reklame jednom na clanku i jednom na komentarima. Jos ne daj Boze ako udjete opet da pogledate je li neko odgovorio, samo dodatni pregledi reklama i dodatna zarada za Klix.
Racun za stetu ispostaviti gospodinu Teletovicu i njegovoj mini hidrocentrali na rijeci Doljanki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zašto je bitno koje nacionalnosti žive u tom selu?! Zar i u nesrećama tjerate ljude da gledaju nacionalističkim naočalama medija?! Odvratno!
Bez Bulljevar ovaj Kljiks bi naprosto propao, to kljiksa u kljiksa po vas cijeli dan, nema leba, ni kestena, a kofrči se nešto, a sestre mu u Sa u noćni klub rade li rade, doslovno ne deva.
pa hocel ikad se neko sjetit nakon sto se jednom desi, da se to fino uredi kako se ne bi ponovilo
Treba prvo dzepove napunit jer ovaj put je vec nekoliko puta trebao biti raden a pare su pokradene.nesto malo smrljaju i naprave gore nego sto jest.bio put spasa sada put smrti
Kada su u Njemačkoj poplave i kada sravne sa zemljom čitav grad i odnesu stotine života - onda je krivo nevrjeme. Kada su u BiH poplave i kada odsijeku put - onda je kriva politika. Vidite li razliku?
Kakve veze ima koje su nacionalnosti ljudi koje žive u mjestu koje je poplavljeno?Jeste li više normalni??
Kako je dio vezan za sastav stanovnistva u selu bitan za ovaj clanak? Kisa padala samo po bosnjackim kucama, nije po hrvatskim? Ili obrnuto?
Забраните ложење угља у индивидуалним ложиштима без филтера, забраните пушење унзатвореним просторима! Уведите законски обавезно раздвајање отпада и рециклажу!
Nikada ne zaboraviti Doljane i zlocin muslimanskih postrojbi kada su ubili 39 civila!
Niti Soviće
Javitesemiru efend8cu da je biljaka potok odsjecen
Čuvajte se, dobri moj narode.
Samo na brdovitom prokletom balkanu je bitno u nesreći da se znaju krvna zrnca.
Samo gradite Mirzi elektrane
Orbana ne volim što je islamofob ali ga volim što je antimigrantski nastrojen. Mislim da njegova islamofobija proizilazi iz mržnje prema Arapima.
Jesu vakcinisani
dabogda bosna ko atlantida potonula