Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj da se opet ova trojka necim drugim bavi dok se sirotinja bavi nacionalizmom
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU..DOLE NACIONALISTI:
Ne treba zaboraviti ni zrtve katoličke inkvizicije. Mnogo je nevinih gradjana Paganije završilo na lomači samo zato što su vjerovali u Peruna.
Bravo.
Mislim da ovi novi 'dobri dečki' što naz štite od svega i svačega da nebi s krenuli s puta, trebaju dobiti i adekvatan naziv pa predlažem: antifašisti malinari
Da zajedništvu svih naroda i narodnosti u BiH. Čim je došla kriza strani državljani se razbježali, nema nigdje niti jednog arapa više. Kome će pripasti njihove bespravno napravljene vikendice ako ne narodu u zajedništvu. Mogli su ostati ali nisu... Biti dio zajednice... Poslije svake krize dolaze vize. Na nečemu se mora zarađivati
Hm, "tezimo zajednistvu", ali biramo kojim cemo zrtvama odavati pocast
Zaostali i glupi nacionalisti, jedni služe misu ustashama iz Blajburga, drugi postrojavaju chetnike u Višegradu, a treći slave pobjedu Osmanlija nad BiH! Zajedno su najzaostaliji i imaju najniža primanja u Evropi! I da, za vlastiti kriminal i korupciju i nakon 30 godina optužuju komuniste! Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Antifašisti: Srbi, Bošnjaci, Hrvati, i ostali, su zajedničkim snagama porazili fašiste i domaće izdajnike, chetnike i ustashe. Cijeli civilizovani svijet je osudio zločine
Ah sto su se pomamili sljedbenici jednoumlja. O kakvom fasizmu govorite, gdje vam je taj fasizam? Borba sa zamisljenim neprijateljem, samo da se otjeraju dileme sadasnjosti i nesposobnosti?
Koliko je trebalo godina haškom sudovanju i opet nekima nisu dokazali ništa iako se zna puno toga. Sudu trebaju dokazi a ne mišljenje ulice. A kako su se ponašali takozvani komunistički oslobodioci?
Druže tito, mi ti se... Bilo je to lijepo doba kad je milicija bila sud. A pekari imali posebni benifit za noćni rad. Danas nas najviše zabrinjava da Njemačka neće više produžiti prilaz svojim radnim mjestima za balkan. Bilo samo ograničeno od 2015-2020. Čim se taj termin približio mi o fašizmu.
Licemjerstvo na sve strane... pogotovo od strane SDA, koja je ustanove i ulice u Sarajevu nazvala po ustaskim zvanicnima muslimanima, pa sada skrecu paznju sa respiratora. Kod nas se i najvece malverizacije mogu sakriti kroz prizmu vjere... Ovo je jedno kolektivno ludilo, u kojem se ne zna ni ko pije, ni ko placa.
Sve je to politika
Smrt fasizmu i nacionalizmu!
Jel bio i kardinal Puljic ?
@CuvarCasti Samo Fikret i stavio crvenu malinu na kapu, a Solak obecao da ce doci, ali fleka mu se na labrnji prosirila , crvena, pa da ne bi bilo reakcija u SDA, jer je njima tesko pojasniti zasto nije zelena, odlucio je ostati kuci. Fadil je krenuo,ali se izgubio, jer nije nikad bio na Vracama, samo jednom, sa skolom, davno. i Asim je rekao doci, ali morao je srediti neke iftare ministru glumcu
Zlocinci kao i ustase i cetnic