Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo kod nas napravio kucu na 6 spratova, naravno fasade nema to ce kasnije, zimi se nabiju svi u jednu prostoriju i loze sta stignu. I onda dolazi kuknjava kako sta. Naravno, sve su im to omogucili razni nacelnici koji nebil dobili glas sve su to zajedno legalizovali.
Treba se grijat paljenjen baterija od laptopa
Sarajlija uvijek kupuje cipele veće dva broja samo zato što duže gore😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zbog tih nelegalnih objekata Sarajevo je nsjzagadjeniji a uskoro i najneuredjeniji grad u evropi. Treba to sve srusit. 50 posto sarajlija je ludo sto placa poreze, racune i naknade, a ostakih 50 posto ne placa je pametno? E pa ne moze to tako.
Ogromne pare su oprane u zadnjih 25 gosdina i utucene u nekretnine. Naravno vecina nelegalno izgradjena. A Sarajevo se gusi u smogu.
Apsolutno ste u pravu. Međutim, mnogi su krenuli legalno pa zapeli u bespućima papira, korupcije, loših zakonskih rješenja. Nažalost, kod nas je lakši put ovaj nelegalni.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zabranit promet i prodaju uglja fizickim licima. izgraditi termoelektrane na ugalj sa savremenim sistemima filtriranja. struju u zimskim mjesecima sniziti ljudima koji se griju na struju.
centralno grijanje preskupo
Kao i većina bosanaca. Pogodi. Riječ počinje sa slovom z.... Zdrvima, naravno.
Fali odgovor ljubav
prdim ispod deke
pa da ne treba 10 godina i brdo para za legalizaciju kuce jos plus mito korupcija vjerovatno bi bilo manje nelegalnih objekata
Do sad još niti jedan od tih 70 nije realiziran?
Toalna katastrofa u znanju grijanja i cilkurlacija zraka unutrasnjeg prostora , 90% sagradzeni kuca na divlje nemju ventilaciju u prostorijam gdje borave i kazu vlaga se pojavila .
Sokolovic kolonija na aparatima
Pazi ti cobana ono se jos buni sto ne dobija subvencije za nelegalno izgradjen objekat…
Pelet
Enver Hadžiahmetović: Ipak, najavio je da će se prilikom raspisivanja sljedećeg poziva pokušati iznaći mogućnost da se eventualno obuhvate i ovakve građevine to jest nelegalni objekti, HALOOO pa jesi li ti normalan ministre, čuješ li ti sam sebe šta govoriš, bože sačuvaj.
Rumenko Efendić za dijeli moralne lekcije, a najviše bespravne gradnje! Nooorooood znooooo!
i ovi što prave pelet jedu govna sa cijenama, treba uvest neku kontrolu, ne može tona peleta biti 330 maraka, pa ne melješ bukove balvane da praviš pelet neko sekundarne sirovine koje su nastale od prerade drveta od kojeg si već ostvario neku vrijednost. Ako se ne varam kada se tek pojavio pelet kod nas, cijena bila 150KM/t
Rumenko Efendić za dijeli moralne lekcije, a najviše bespravne gradnje! Nooorooood znooooo!
Grijem se na razne vrste kaloša