Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto se radi iza scene i u Evropi i u Americi. Ne znam šta je, ali za ovoliko koliko nam kažu znam da za RS nije dobro nikako. Dovoljno je samo da obećano ispune USA, GB I GER.
Još da nam je poslati kakvog dobrog sagovornika, a ne ovu dvojicu duduka...
@Henry ChinaskiBolje da smo poslali Omču..
hmmm vidim Rudonja umuknuo, sakrio se u neku rupu :))))
Nedavno bio McCain, sad malo Pence. Vjerovatno ce skoknuti do Madjarske i Poljske da ih podsjeti da su u NATOu. Desnicar Orban je zaboravio kako je biti pod ruskom cizmom pa ako zeli neka izadje iz NATOa i prikljuci se Putku.
Jeli ovo mladzi ili stariji brat dede Trumpa
Mnogo Crnadak troši para na putiovanja, svo se srpsko novinarstvo nadiglo a i dom bi anroda da istražuje . Ko će to sve platiti, da je sa ruskim premijerom sastanak pa da ga Dodik svojim avionom odveze al ovako ??
Da sam iz BiH pratio bi ovaj sastanak vrlo pozorno ;)
NATO baby, volim I moju drugu drzavu, United States of America, I sa zadovoljstvom pjevam dvije himne.
a babo vidi faca.................
Grohotom se smijem xD