Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu uletili i uhapsili "teroriste" isila, našli zastavu, par bombica, prsluka, metaka i naravno 6 kila duhana, rezanog. Na Sokocu uletili i našli arsenal, četu da opremiš!!! Sreća pa za razliku od Sarajeva ovo nije terorizam, već incident! Ebem vam pleme zadojeno.
Mala ispravka, nisu nasli zastavu ISILA, nego zastavu koja podsjeca na zastavu ISILA. Hahahahah
A koja je razlika između ova dva kretena, osim u količini nađenog oružja i dužini brade . . . ? ? ? Misliš da ovaj tvoj nebi isto tako imao " arsenal " da ga se može dočepati ... ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aaaaaaaa, pa nećemo Dino tako.
Otkad je ovo Daniel Craig/ James Bond nacelnik Sokoca...
Hahaha, čuj kasarna Miloš Obilić, koja sprdnja od djikana, zamisli da Bošnjo da naziv kasarna Musa Kesedžija. O sunce ti žarko.
Valjda psihicki bolesni, posto nisu terorosti
krisacani hriscani i jevreji=psihicki bolesnici a muslimani=terorsti .nazalost
Romanija je toga imala uvijek viska.Ja mislim da je iz onih onolikih magacina nosio koje sta htio i da je ovo sto je nadzeno u liku jedne novogodisnje petarde
Ovo fol neko iznenadjenje? Dajte odrastite vec jednom.. ptice na grani znaju ove stvari
nije iznenađenje ali o ovome treba stalno govoriti i iznositi u javnost te pričati o ovome kao o terorizmu.
Što nam srbi donose haman pred vrata,da budemo spremni hahah hvala vam vrlo ste ljubazni.
Koliko je tih arsenala oružja kod Srba u RS-u, treba SIPA češće da češlja teren po RS-u u potrazi za tim oružjem.Srbima to ne treba kao što ne treba bilo kojem narodu u BiH. Da mi je rod rođeni ako znam da ima oružje prijavio bi ga. Uostalom zar se ne kaže: "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka." :)
Ništa duhan?
Ma ja, Četnici se naoružavaju, a ti Bošnjo sjedi kući, guli jabuke i puši šišu!
zločinačke horde genocidnih đikana su puni oružja. zašto se sada ne govori o terorizmu a kaže s eda će tužilaštvo podnijeti prijavu protiv terorizma nad ljudima koji imaju tri prsluka i 6 veća duhana dok su tone oružja s druge strane pronađene kod đikana ali tu nema ni govora o činu terorizma, kao ni kad zolje pucaju po B Luci!!
Sve se nema
JĖBO MÅTER JĖBO OCA KO JE DOŠO SA SOKOCA
Kad je Krvavac snimao zadnji film mislim film mještani glumili četnike a prvo su pitali “očemo” donjet svoju uniformu ili ?
Nije mi jasno zašto nema imena i prezima, ma ni inicijala? A kod Maksima i slika, ne jedna već dvije!