Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav zakonodavni sistem je stranacki, zato politicari i izimaju kes, afere se nizaju a niko u zatvoru.
ovo je najveca sprdnja od parlamenta u svijetu. Efektivniji je parlament Burkine Faso
Cudi me kako prodje jedna sjednica a da nema tacke dnevnog reda o povecanju plate/primanja politicara?!
Narode,na ustanak.
Ovi narodi i ne zaslužuju ništa bolje.
OVO SU SUDIJE USTAVNOG SUDA BiH koji donose presude za zaštitu USTAVA BiH, i prate da li se poštuje USTAV BiH, i nemaju nikakve veze sa ostalim predmetime, kriminalom, porodičnim ili radnim pravom i slično.HALO ljudi komentarišite članak a ne palite se bez veze
eto saša to nije znao ranije :D
Ove rasprave samo pokazuju da uvaženi ( čuj uvaženi ) poslanici više i ne obračaju pažnju šta govore jer su zaključili da se ovog naroda ne treba bojati i da su to samo robovi i stoka kojoj možeš laprdati šta hočeš. Što je najgore narod svojom šutnjom i pasivnošću ide na ruku ovim kriminalcima , pa savjet ; kupite vazelina i skidaj gaće , to i zaslužujete .Žali bože djece
A dosada se to nije znalo? Na sljedecoj sjednici ce se vjerovatno konstatovati da se BIH sastoji od FBIH i RS-a.
Narode ustani otjeraj te lopove dok jos mozete
@Anachronox nećemo MI TO VOLIMO kada nas pljačkaju NAŠI
Svako svoga sudiju I udri po narodu. Moramo ih sve smijeniti a za to je potrebno izaci na izbore I glasati protiv pljackasa.
Bakir je glup! A ostali pametni u SDA mu podilaze i puste ga kraju a usput prave sebi milione! Mi Bosnjaci vise nemamo nigdje direktora na jakoj funkciji SIPA, FUP , Granicna, UIO....jos da "uzmu" ovo Dodik i Covic pod svoje ...mi Bosnjaci cemo biti robovi .."imati" cemo Sarajevo ali cemo se pogusiti u tom toru ! Nije BiH Sarajevo.
@gooUser1587503138 lažeš IMAT ĆEMO EL KAKIRA sjeme mu se zatrlo izdajničko da Bog da
Nikakva novost, odavno poznato
Bas me cudi
SUDIJE POLITIČKE MAFIJE