Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posuti pepela po cesti
A na gumama sare kao na hormasicama
Čujjjjjj pa gdje to početkom februara,nismo znali
došli na Rostovo... ima se gdje prošetati, udahnuti svjež zrak, hotel solidan za prespavati i sutra polako kući. a bliža mi Bjelašnica bila ali mi se ne dopadaju planine koje su postale gradovi.
Da se hoće vlada formirati kao ovaj belaj na cesti
Krenula gospoda sa opremom od 2000KM da sjedi u Benetonu, ali na ljetnim gumama.
Potrosili posipni materijal, banda! A ovi bi mogli staviti lance pa polako!
Sto ces stavljat zimske gume za par dana snijega
Taman bacio cigare i posao gore kad zapuha. Uzeo dvije kutije da se smirim
Jbt, hoćete da Vam snijeg nekonunletu kupi. Mozda da ceste imaju grijanje. Prilagodi brzinu i to je to. Planina je.
Svako ko se zaglavi sa ljetnim gumama zapljeniti auto na tri mjeseca i 1000 maruna kazna.Hoče da skija i potropši 100 km za dan a nema zimske gume ili lance...
Ne sekiram se ja za njih, to su većinom političari koji imaju para za skijanje. Sad će oni povući veze da se put očisti.
Sta rade zimske sluzbe? Da se posula so nebi se nista formiralo. Sta je sad opravdanje? Kakve su cijene na navedenim skijalistima cesta bi trebala biti suha.
Opet antireklama Bnelašnice. Te vjetar 133 km/h, te uhvatio snježni pokrivač po cesti. Neće da kažu da je taj vjetar takav samo na vrhu Bj., a u Babinom dolu 10 puta manji (vidjeti na Live streamu). A tek upozorenje za pokrivač na cesti, koja ludost!?
Plaćeno
Zašto nisam iznenađen sa ovim
snijeg iznenada pao u pola zime, zasto ocekujete sluzbe da budu spremne
saobraca se ko ne zna i levati koji imaju gume dot 2014