Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE KONTAM, ZASTO SU SE NEBOSNJACI PRIJAVILI KAD BOSNJAK TREBA BITI TUZIOC, POSTO BOSNJACI NEMAJU NIJEDNU VISU PRAVOSUDNU FUNKCIJU? AKO NE IZABERU BOSNJAKA, TUZILASTVO TREBA FINANCIJSKI SAHRANITI. JEDNOSTAVNO IM ZAVRNUTI PARE.
od 10 prijavljenih 6 rvata, 3 srba... we are fucked
Pa zar se dobri bosnjani ne zalazu za gradjansku BiH. Izgleda da traze konstitutivnost samo u situacijama kada njima odgovara.
Birati tek poslije izbora.Sad ga izabrati i postaviti u ovom periodu bi bila kardinalna greska i po pravo i po pravdu
Imam diplomu kupljenu u Tesnju. Dao bih 15.000 km za ovo mjesto. Koga da kontaktiram?
VSTV
Pa mi živimo u zemlji gdje sudija ustavnog suda može biti pravnik bez dana rada u pravosuđu ili u akademskoj zajednici. Čuj referent za ''samoupravna akta'' postao sudija Ustavnog suda ili pravnica za ''normativna akta'' u OOUR-u postala sudija Ustavnog suda. Bez sudijske ili tužilačke prakse...bez angažmana u akademskoj zajednici.Ako laže Hamo neka ''laje ko' pas''.
Lopov, lopov, lopovcina, lopov, lopov...