Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ko riješi ima penzionerski glas na izborima sljedecih 10 godina
@pokndekl Rijec je o KS i ovdje se vec godinama koriste elektronske knjizice. Nemaju sta penzioneri da znaju ili ne, pacijenti nemaju s tim veze. Njihovo je da dodju doktoru i daju knjizicu.
Ma bitno je da ASA bolnica uskoro počinje sa radom,jebeš smrtnike.
Majstore zaboli tebe koliko imam,meni se odbija od plate za šta??? Da mi ne odbijaju i ja bi išao gdje mi q čejf.
Pa tebi neka se odbija ako ti ne smeta.Nikakav problem.Meni smeta da mi odbijaju čitav život i kad mi jednom bude zatrebalo,pošto ne visim srećom kod ljekara,da me tretiraju kao zadnjeg bijednika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se samo da i taj software ne mozemo lokalno proizvesti, pa ga moramo uvoziti iz hrvatske. dok nasi lijepi programeri rade za svjetske kompanije, za lokalne su siguno lose.
Trojkaška ubleha. Ne vjerujem im više ništa. Silom i strahom su lafo protiv korone ,vakcinisali' pola naroda u KS, a ostalima prijetili kao da su biološki teroristi a ne građani koji imaju pravo na informaciju i izbor. Sad ujeo vuk magarca...a mladi umiru od ,iznenadne' smrti i ugrušaka.
Grunf je pametniji
Kriza, jad i čemer! Od glave smrdi zna se. Ispaštaju zdravstveni radnici i pacijenti. U Ministarstvu nam vode zdravstvo sluzbenici Vlade i bivse sekretarice hahahahah, nemaju strucnih ljudi. ! Bruka Jadan Ministar nema kome povjeriti zadatak pa se oslanja na ne strucne ljude.
U Turskoj npr. da bi se najavio kod doktora to radionice preko svog profila. Znači zakažeš tačjo vrijeme pregleda, a ne da trebaš čekati u redu. Nadam se da će i kod nas ovo zaživiti jer se uštedi puno vremena.
Koliko se ceka za termin za magnet, samo bez pretjjerivanja i laganja?
3 mjeseca do pola godine, možeš na drugi svijet komotno do tad
Ovo znaci da je neko od politicara otisao bez stele u neku od nasih zdravstvenih ustanova .
... pomolu
Jos samo da uvedete da se tro mjesecna terapija moze podici odmah za 3 mj. Ima nas koji putujemo van BiH
Čega su se likovi dosjetili! Nakon višegodišnjih analiza i studija, likovi skontali da nema potrebe ići porodičnom ljekaru kada te specijalista uputi drugom specijalisti.
Zdravstvo za koje izdvajamo znacajna sredstva je na koljenima..ravno nuli..sve se mora obavljati privatno uz znatno visoke cijene specijalistickog pregleda.
Ovo je dobar potez, manje hodanja i čekanja po ambulantama porodicne medicine.
Jos samo da omogucite da osiguranici imaju ljekare. Niti ih ima u porodicnoj medicini niti postoji mogucnost narudjbe specijalisti. Cekas 4-5 dana da te primi ljekar opce prakse da bi ti izdao uputnicu i na kraju ti saopsti da nema termina u OBAN za odredjenog specijalistu. Ovo trenutno je KATASTROFA od zdravstvenog sistema.
Ako si neki glavonja funkcioner ili neko od nhegovih aktuelna je i ona dođi odmah.Ne treba ti ništa.
elektronske uputnice odvano imaju a isto tako su nam govrili da više nema lista čekanja.