Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ponovo stvoriti "društvenu samozaštitu"...
Najvjerovatnije aloo konji pa nije to kontejner to je policijska stanica drzave BIH..to je napad na drzavu..
odma bomba,mozda je i meteor pao na plocnik..
Ma to se djeca samo grudvala...
Odakle "kasikara" ? Zaostala od rata ili novije proizvodnje? Sigurno su to one bradonje sa kratkim pantolama odradile, nema ko drugi.
Tolike agencije i tolike silne grupe a sada ce skoro 24 h a ne mozete naci ko je bacio bombu na policiju, pa kako je onda obicnom covjeku kada neko zaprijeti da ce mu bombu baciti.
Kad ti neko zaprijeti da ce baciti bombu, lahko ga je naci, a kako ti mislis da se nadje random osoba koja nesto uradi, a ne znas moguci motiv? Ovo sto su ispitali i pretresli su vjerovatno neki privodjeni krimosi koji su psovali majke policajcima, il ono staro: "Nacu te, nakraj svijeta cu te nac"... Mislis da policija ima kristalnu kuglu, ili da grah bacaju, pa da odmah znaju ko je sta uradio?
Meni je jedino bitno da je sigurnosna situacija na zavidnom nivou tako da, uz uvjerljivu izjavu o sigurnosnoj situaciji građana, ja se sada osjećam mnogo sigurniji.
ove simpatizere IDILovce treba potamaniti do zadnjeg zrna da klica korova se nemoze da vrati
more biti i da su pobunjenici neki. ceka se zvanicni stav obame i putina.
ma to neko bacio grudvu pa se uspanicili
Zlatna.
ja vjerujem da je to petarda
neki roker....bio ljut sto nije dobio zlatnu kasiku.....
ne ne,, omladina se napila, pa se zanijeli malo
Juh, drina. Pomisliće svijet da slično razmišljamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)