Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ni dan nakon ciscenja proci a da nas narod opet ne zaprlja.
Bolje vam je organizujte akciju kako da građani NAUĆE da se smeće baca u kante /korpe/kontejnere i da eko policija u saradnji sa policijom piše novčane kazne.Jer svi smo slabi na novčanik. Nisu zapadnjaci extra kulturni a mi ne ali oni su svjesni da se svaki prekršaj plaća.
Znaci, preduzeca koja su zaduzena i placena da ciste tokom cijele godine krecu u akciju ciscenja? U cemu je razlika izmedju ove "vijesti" i toga da ste napisali "sutra svi pekari u Sarajevu ce praviti hljeb"? Svasta!!!
Treba im još na plate dati ogromne stimulacije ipak je ovo nešto neviđeno na našim prostorima,još jedan krucijalni projekat od ogromne društvene važnosti.Daleko ćemo dogurati ako je potreban marketing za sezonsko čišćenje otpada itd.Ljudi božiiji potrudite se da se životni standard naroda poboljša vidno i uvijek ćete biti izabrani na svim izborima.Ovakve i slične ceremonije su smiješne.Stanite na stranu običnog naroda a ne biznismena,tajkuna i sačuvajte obraz,ovako teško.
Hrasnica kao kontejner izgleda. Sredite fasade zgrada i postavite kante za smece da se ima gdje bacati i da se kante odrzavaju. Oni koji rade da ciste ulice NERADE SVOJ POSAO
Klasično predizborno sviranje qrcu, umjesto da se neko sjeti kamere da postavi i kažnjava one koji zagađuju prirodu. Toliko o tome.
hoće li biti adžija džemal i debeli kemal , đeće to bez njih hahaha
Ma nije predizborna! Jok!
Pa tu sjede samo muškarci... A žene će valjda da čiste
Barem ne reklamira Gosp.Muzur kompaniju Porsche kao načelnik Novog Sarajeva.Sramota me je više i spomenuti njegovo ime.Vozaj se načelniče dok ti bube vladaju općinom.
Redzo opet sa lopatom, jedva cekam da vidim slike Muzura i njega kako herojaki brane nas od smeca. To sto se sve raspada na opstini niko nikome. Supljikati.