Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im je vječni rahmet i da im Allah Uzvišeni podari sve najljepše na onom svijetu.
Makar po 100 njuferica.
Najbolji sinovi Bosne i Hercegovine! Hvala vam za sve i nek' je vjecni rahmet svim sehidima.
Ako su vam ove litonje i pobjegulje najbolji, onda ne smijem ni da pomislim kakvi su najgori, ha ha ha. Vjecni rahatlokum svim sehidima, borcima za islamsku drzavu i vjeru, koji su od svoje borbe dobili rahmetli penis medju oci.
HAHAHA, divi ovoga "talenta".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još jedan dokaz da je Armija BiH bila očigledno bošnjačka, a to bi onda značilo i muslimanska vojska. Zašto bi se inače uopće koristio termin ''šehid'' i službeno, u ime vojske, proučavale ''dove'' u uniformi, pa zar bi recimo neka katolkinja kojoj je sin poginuo kao pripadnik Armije BiH trebala ovdje doći i s ovim hamšama proučiti???
što reče kolega petar: kakva poezija za oči kad vidiš ove face "šehidske"... jer nevjernicima nije lako: u suri 511 piše "ubij nevjernika..." a i sura an- 'anfal neugodno, kriminopgeno, zvuči... (nevjernike po šiji, onda po prstima!) da bog sačuva takve "religije"!
hahahaha pa ljudi pogledajte slike ove divljači . Jednostavno živi primjeri Neandertaleraca :))))
"...Naše elite to nikada nisu razumjele, jer nisu teret rata podijelile sa narodom. Ko je to iz „prvog safa“ tokom napada na našu zemlju svoje dijete poslao u rov? Niko. Tako je ostalo i poslije rata." Dr. Emir Suljagić
Čuj džamija na igmanu?! Instalirajte po jednu ispred kućica za žičaru na bjelašnici i na vrhu i na dnu...
cuj sehidi,pa nisu se oni boril iza islamsku bih pa da budu sehidi.to su poginuli borci koji su borili za slobodnu i nezavisnu bih.sta alija uradi od multi armije bih koja je 92 bila prava multi armija bih.a onda 93 sda cisti tu istu armiju od nebosnjaka,gdje na vecim pozicijama bio neki nebosnjaka odmah je bio smjenjen a uveden je i sluzbeni pozdrav selam alejkum.ocito je alija htjeo svoj fildzan drzave.i aj sad recite da to nije istina?
Jesu najbolji sinovi onih 3-4 hiljade što ih je rahmetlija izetbegović žrtvovao zarad par tomahavka što su ameri ispalili po Srpskoj vojsci?
Osedlaj najbržega ata, najoštriju sablju opaši, s majkom halali se brzo i kreni, Đerzelezu Ale!
https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs Ovo tvoji kažu...Valjda vjeruješ muslimanima hakiji meholjiću i muhamedu filipoviću?
dova moze biti samo proucena borcima islamske vjere koji su branili BiH, i oni nisu sehidi. Nisu se borili u dzihadu za islam pa da postanu sehidi ako me razumijete sta zelim da kazem.
upravo to.dusa me zaboli sta je alija 93 napravio od armije bih.pomuslimanio je kao da je to bila armija samo bosnjaka i kao da se borila za islam a ne za slobodnu i nezavisnu bih. pa sehid moze bit muhadzedin koji se bori za islam.al eto sda na silu uvela taj termin nebil se nekako obiljezili ccc kao lafo bosna bosna a citavo vrijeme su pokusavali islamizirat tu bosnu. cim sam 93 vidio kako se masovno u armiji bih pozdravljaju sa selam alejkum sve mi je bilo jasno.i tad sam skontao da je alija i sda za fildzan drzavu.
Slavljenici na 23,7% hahahaha Međutim treba naglasiti i da je 23,7% samo trenutačno okupirano i da se taj dio mora osloboditi od islamskih terorista.
Zar smijete ponovo napasti i podviti rep?
hahaha evo i zašto je napisano bar 70 000 viceva o glupom Muji , Sulji i Fati :))))) 23,7% Teritorije gdje vladate , pa gdje će ti išta bolje nego kad u sred FEDERACIJE U BUSOVAČI doček LEGENDE DARIJA KORDIĆA a ti i ostali islamski teroristi jedino sto možete napisati 500 komentara na klix-u , zatim jedan drugog tješiti i u stanju histerije i saznanja o nemoći pisati "sabura ba sabura jarane ba " :)))) . Osiromašeni , zbijeni na tako malu teritoriju kao Palestinci , Nitko vas više ništa niti pita niti vas j.e.b.e ni 2% . Zamisli kad mali teroristi KAMPUJU u Džalalabadu 3 mjeseca ispred OHR-A i ama baš niko ih ne hebe ni 2%. :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li Sejde Komsica da zatekbira koju za sehide, ha ha ha.
kada pogledaš ove slike tek onda shvatiš koja je bijeda, primitivluk i zaostalost u BiH...
Molim lijepo NE U BiH nego Trokutistanu 23,7 % ! Nećeš valjda reci da ovo vidiš i u Mostaru , Širokom , BanjaLuci , Bijeljini . :))
Bosna je odbranjena ali nije oslobođena, to bošnjački narod treba stalno da ponavlja i da je uvijek spreman, jer nisu sam ćifuti u Palestini, imamo mi srpske i hrvatske ćifute, za njih uvijek treba biti spreman.
Ha ha ha, ta cete vi osloboditi, 4 godine ste imali pacovske jedinice tzv. Armije tzv. BiH koje su vozale tacke kroz D-B misije rupe, ha ha ha. I ja kazem da je oslobodjeno jedno 75% tzv. Bosne koji su sada ponovo pod evropskim civiliziacijskim krugom, ostalo je jos jedna cetvrtina ex. BiH u kojoj su trenutno naglasene "civilizacijeske" tekovine najslicnije onima u Islamabadu i ostalim "kulturnim" metropolama.. Islam je Evropi kao slon u radnji sa balonima, jednostavno Islam i Evropa nemaju nijedne jedine veze, nijedne.
NEMA VISE GNIJEZDA DUSMANSKOGA https://www.youtube.com/watch?v=P0H2lOk23do EJ STA JE OVO NASER ORIC PITA, NEMAM KOME BOZIC DA CESTITAM :))) HAJMO KUCI BRACO MUSLIMANI, MI SMO OVDJE DOSLII NEPOZVANIIIII AJJJAJJAJJAJAJAJ
Dobra pjesma! Ima li nastavak?
Dobra pjesma! Ima li nastavak?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
-ARMIJA R BiH- HEJ KO NA BOZIC U KRAVICU DODJE, NASER ORIC NIJE KARADJORDJEE, KAD VIDOSE SA SVIH STRANA PUCA, STADOSE IM SRCAAA, OSTAVISE I BOZIC I SLAVU SAMO ZIVU DA IZVUKU GLAVUU, EJ OSTAVISE ISUSA SAMAAA, DA GA 'TURCI' POGAZE NOGAMA, A NA STOLU TORTA I KOLACI NEKA JEDEEE, KO JE BIO JACIIII, LOMI GAAAA !! NASER BIJE KRV SE LIJE
Kako ide ona, Eroj Naser razguli za Tuzlu? :-)