Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno pitanje... Gdje cemo mi ostali koji smo branili nasu domovinu BiH obiljezavati Dan palih boraca? Pitam za poginule suborce koji nisu bili muslimani..
@gooUser pajdo nisi odgovorio na pitanje
Je......ote, samo su se sehidi borili . Koliko se sjecam a dobro se sjecam 92 kad sam se oblacio obukao se da branim ovu danas nazovi drzavu, niko ama bas niko nije govorio o vjeri i da se bas obukao da brani ISLAM i da ce postati sehid za Islam.. Tek 93 dolaskom Cerica Hodze se pocele petljati u sve.
Jeli i Mušan Topalović Caco šehid a pobio civile i vojne policajce? Tu ga Bakir i SDA sahranila i oprala... Sramota vas bilo!
ne vidim Baketa, brzo pada u zaborav....a i ne cudi od njega ipak je on velicina bosnjacka....
E tugo moja , sta docekasmo i mi prezivjeli i ovi nasi poginuli , muhamed smajic ko fol odaje pocast.......halalite ako ikako mozete.
I onda Alija potpisa Dejton...
Zasto ste izdali principe kad ste borcima podijelili certifikate vrijednosti 1,5%
Sehidi su izdani kad je pptpisan Dejton!!!
Ovo nije više 1992 g , promijenilo se dosta toga po pitanju odbrane , na bolje naravno .
Neka je Rahmet nasim sehidima ...Amin.
Niko ne pomenu koji su to principi, da znamo.