Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cini mi se da je ovakve tipove "tenkova" u nekom filmu Prsan dizao u zrak. Malkice zaostajemo ;(
kazu, sada sa manjace se moze komotno rokati i beograd i zagreb
Ove transportere treba rastaviti u najsitnije dijelove i onda ih obnoviti da budu kao novi, pa ih osuvremeneti, dodati dijelove nove, ubaciti kamere itd.
@Coin nema šta, znaš znanje.
Khhhhhhhh......Kakav dinamičan odgovor, pa ovo bi Sirko sa svojim Rexom i Herkulom razjurio dok si rek'o Mir Božji!!!!
Dodik na aparatima,
Zastava BiH na Manjači, Mile i njegovi chetnici na CUM-u !!
Nije mi jasna svrha postojanja OS BiH osim da se hiljade BH Hrvata, Srba i Muslimana "uhljebe na državne jasle"? Naši potencijalni neprijatelji se nalaze u neposrednom okruženju i pripadnici tih nacija se nalaze u OS BiH i vrlo često ni ne kriju čiju stranu bi zauzeli u slučaju nedajbože! Tako je bilo 92, tako bi bilo i sad. Osim ako nije svrha OS da obavljaju poslove za UN, Nato...u kojekakvim mirovnim misijama ili poplavama, požarima...
@crazykure nisi baš najbolje shvatio šta je lik napisao...srbi i hrvati su agresori prema BiH...njihove vojske su agresorske i to im je smisao. BiH je poligon iz kojeg zemlje okruženja izvlače ogromnu korist. E sad, imaš te srbe i hrvate u os bih i baš kao i 92 bi se sve podjelilo u nekakve 3 armije koje bi ratovale. iz te logike sandor vuče paralelu. srb i hrv vojska uz pomoć domaćih izdajnika wanna be hrvata i srba bi te sutra opet klali ako si bošnjo....
@Racio6th Pa ionako ćete pričati da smo vas klali....
na manjači muslimani bili premalćivani, ubijani, mučeni, izgladnjivani itd... od tamo su one slike muslimana što im se svako rebro može prebrojati pa vi idite opet u logor na manjaču.
OS BiH, u slučaju sukoba bi se raspale ko Bugarska skupština. Bošnjo, pamet u glavu.
Koga libo racku sto bi se raspalo, namjenska se gura kod nas, OS BiH su za one koji su za BiH, svaki djelic tih snaga pripada samo Bosni i Hercegovini, u prevodu Bosnjacima, tako da sam za sto jace OS BiH i ulaganja u tom smjeru.