Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europol (europska policija) upozorila je na 40 000 bivših pripdnika Al-Qaede i ID (Islamske države) kojih je trenutno najviše u BiH i Kosovu. Upozorenje na žene – samoubojice! “Oni su potencijalna sigurnosna prijetnja za Europu i zapadni Balkan koji se smatra tranzitnom rutom za bivše ratnike ID. Naglašavamo zabrinutost zbog povratka žena i djece koji su prošli džihadističku obuku, jer od 1.056 uhićnih za terorizam u 2018, petina su žene.
Najbolje zarađen novac. Uradiš dobru stvar i nekog proguraš dalje za hljebom, ne moraš gurati sebe jer te oni poguraju sa parama.
"Vecina migranata nema dokumenta,a zemlje iz kojih dolaze ne zele saradjivati.Takodjer ,ne mogu ih vratiti ni u susjedne zemlje iz kojih su presli u BiH." Postavlja se pitanje, sta ce biti s tim migrantima?Ne mogu ni u EU. BiH izgleda kao bazen koji se puni vodom bez moguceg odvoda.Da li to neko planira milione migranata dovesti u BiH,bez mogucnosti njihovog odlaska iz BiH ?!?
mora da je krivo relevantnim instancama pa im krivo što i njih nisu uzeli u tal
Migranti dodju i prodju ....🍻a sta je sa uhljebljenim stranackim migrantima ?!?!?!?!!??!?!!?!?!! Eeeeeeeee eeeeeee ☝️
Điksoni Hoće švercovati migrante ali ih neće primiti jer su glupi i misle da su svi oni muslimani !