Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gle vašera i džingura Mai got
sve samo srbi a nigdje jugoslovenske zastave,a kako vidim u Mostaru bosnjaci slave uz bosnjacke i jugoslovenske zastave ! e sad srbi tvrde da su htjeli da odbrane jugoslaviju a bosnjaci je rusili !evo vidi se ustvari ko je sta htio !
@MartiMisterija pa sto onda kukate da su jugoslaviju rasturili hrvati i bosnjaci
Ja sam iz dijaspore i upravo sam na Dolac Malti. Od jutros evo gledam cetvorica ukupno nekih klosara kako nose neke velike plazme LCD sta li .. je li to negdje neka akcija ili au u pitanju lopovi koji au obili neciji stan ??
krmojebi nek se okupljaju oko usranog križa, Ronhil je stegao sa sviju strana nek on samo zivi. Gdje su vam rostilji i ražnji? Sta je opet na meniju samo proja i kackavalj? ;))
zasto ovi pravoslavni postavljaju zastavu druge drzave u svojoj domovini
Zato sto vecina tih pravoslavnih ima dvojno drzavljanstvo, svaki Srbin(ako to jeste ili se osjeca tako) gdje god bio rodjen ili zivi ima pravo na drzavljanstvo Srbije po ubrzanoj proceduri, eto da saznas nesto novo i ti.
@BHAmersons, nisu sačuvali jugoslovenske, kao dio mostaraca
Uf kako su vlaška i komunjarska Untermensch izginuli ovdje za vrijeme Drugog svjetskog rata majke ti. Nadam se da će biti repriza.
Hajde kačevando moraš pod hitno izližat po koje vlaško dete da ti tlak ne bude visok.
@VasiIijeKhacavenda A cetnici su bili isto muslimani ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cudo da ,,genocidasima,,ne smeta ,,partizanski spomenik,,😎