Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kakve su nam granice na Balkanu.
@gooUser1605658542 šuplje.
Hoce sengen hahahahahahaha Pa koliko vidimo imamo ga....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako nadjoste ove, a ubice dvojice policajaca jos na slobodi? u cemu je fol?
I onda Duduk kaže neće vojska na granicu. E sada neka kaže da nije isti kao ta Migrantska ološ. Lutalice, drogeraši, ubice, neradnici i obični Klošari.
Istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, besplatno. Vec postoje internet marketi i barovi uvode placanje s Pi valutom koju vas mobitel skine klikom dnevno. U mjenjacnicama se iscekuje pocetkom 2021. Provjerite sve informacije u nasem chatu u app. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko trg.play ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
potrazite sljedeceg na karipskim ostrvima
Sledeci ce biti nađen u zimbabvetu
Kako se brzo nađu ljudi za koje nemaš pojma kosu i šta su a za ubistvo Dzenana Memica kao da traze duha.
hvala KOSOVO
Bravo za našu uhljebljenu Graničnu miliciju!
Jel do ovog hapšenja došlo saradnjom MUP-a RS i nepriznate Kosovske policije?
Vidite kako se mogu kad zatreba brzo prebacivati nazad, u rikverc. To govorim zbog onih koji misle da oni ne mogu nikad više nazad, u svoje zemlje. Itekako mogu i to u kratkom roku. Beograd-Istambul-matična zemlja. Nama su servirane priče o mučenicima koji prelaze hiljade kilometara pješke. Imaju novac iili ga mogu pribaviti, kupiti kartu za nazad i gotovo. Peter iz IOM-a došo nama Bošnjacima bacati bombe. O Bakiru i reisu da ne govorim.
Migranti su davnih dana usli u Mali Sengen
Stigli prije pjeske nego ja s autom
Imamol granicu na Istoku i čemu služe ti tamo zaposleni, zašto ih plaća budžet kad propuštaju ilegalce koji nas napadaju, ne rade svoj posao i ne treba im onda plata, čemu služi direktor granične policije
Malji šengen 🤪
Jos jedan dokaz kolko nam je policija nesposobna da Srbija ska policija uhapsila dvojicu zahvaljujuci njima... A ovo kako prelaze preko drine je smijesno bez problema se stvore u BiH i Srbiji. Hrvati ih namlate... Sad jel oni uooste i imaju orave osobe je pitanje
Dok nas peglaju sa raznim korona testovima ovi manijaci granicu prelaze kako hoce.jos jedan dokaz kako su organizirani i da iza njih stoji neko jaci.