Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žena je došla u Bosnu da govori bosanskom narodu, pa iz toga proizilazi da je govorila na bosanskom jeziku, onoliko koliko je mogla. Sve ostalo su, slažem se, budalaštine.
Nadrealisti su sve bili upravu!
Dragi pismeni ljudi, Dijaspora bi mogla osnovati fondaciju za istrazivanje bosankog jezika, skupljati sredstva i dodijeliti 5 stipendija doktorantima godisnje za istrazivanja na temu bosanski jezik. Knjige o tome treba pisati. Svaki rezime objaviti na ovom lijepom sarajevo x com., naravno na bosanskom jeziku. Roditelj djeteta koje uci bosanski i ponosi se time !
https://www.facebook.com/pages/Svi-mi-koji-zelimo-da-ulica-u-Sarajevu-dobije-naziv-Angelina-Jolie/252810634798419
Sta je komsije, susjedi.. proradila ljubomora ??? xD Ccccc pa koliko ste samo jadni. Vidi, dosla zena u Bosnu i Hercegovinu, snimila film o Bosni i Hercegovini i pozdravila nas na NASEM, bosanskom, jeziku. Sta se tu ima raspravljati??? Najveca holivudska zvijezda nas voli :D polako, nemojte odmah crkavati od ljubomore, pa mozda neeeeeeekad, neeeeko snimi film i o vama :D ali da ste vi pozitivci u njemu :D :D Do tada, gledajte ovaj NAS ! :D :D
Ljudskoj gluposti nema kraja !
Kad je vec rekla \"ovdje\", onda srpski garant nije ! Sad nek se Hrvati dice time isto kao sto su se dicili nakitom zlatara Sofica , a covjek zivi u mahali iznad Baščaršije i preci su mu iz Sarajeva.
hahaha.......OVDJE i srpski???? crnogorski prije.....hahahha LOL
Izvinite ali ja vas ništa ne razumijem!
http://vukajlija.com/zabava/posteri/434434
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanski_jezik
@ -@- http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
E pa od novinara sve i krene!Kaže neki dan voditeljica bošnjački Srbi,ja se upitah kakvi su to sad Srbi(haha)? Al,Iskreno,mislim da Bošnjaci su nešto kao i Austrijanci u pogledu jezika.I u Austriji se govori njemački pa niko se ne buni protiv toga.Ja bi u BIH uveo službeno\"jezici naroda BIH\"jer nema dogovora oko toga...
Nagrade i priznanja: -Nobelova nagrada za mir (1973) -Karlova nagrada (1987) -Nagrada \"Franz Joseph Strauss\" (1996) -Bavarsko odlikovanje za zasluge (2005) http://www.youtube.com/watch?v=zdTUStsvBkk
Evo šta meni globalno smeta kod bosanskog jezika: Zamislite hoću ja da napravim sad novi jezik. 1. Uzmem sve riječi srpskog i hrvatskog i u neke ubacim npr. slovo r (paralela sa bosanskim h: lako-lahko, promaja-promaha...). 2. Onda ubacim u svoj jezik par engleskih riječi tipa veb, sajt itd. (paralela sa bosanskim: turcizmi) Bi li meni iko normalan priznao taj jezik?
SVE POLITICKE IDEJE BOSANSKIH MUSLIMANA SU PROPALE PAI ONA O BOSANSKOM JEZIKU
Dosla u Bosnu prica na Bosanski jezik,dosla u Hrvatsku prica na Hrvatski kad bi otisla u Srbiju pricala bi na Srpskom ne pricajte gluposti bitna je njezina namjera :)