Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliko hvala međunarodnoj agenciji, ovakvih donacija trebamo malo više
hvala na donaciji
E žene,baš je ova Prof.Izetbegović neumorna.Neko je možda pomislio da je svu energiju usmjerila na izbore, i da joj politika dođe ko nekom hob.Ipak ije njoj najpreči KCUS.Mašala,preporodila je KCUS.
E žene,baš je ova Prof.Izerbegović neumorna.Neko je možda pomislio da je svu energiju usmjerila na izbore, i da joj politika dođe ko nekom hob.Ipak ije njoj najpreči KCUS.Mašala,preporodila je KCUS.
💫✨ Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
Sebija Izetbegović je žena zmaj 💚💪👏☝
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati mogu biti motivisani plaćom predsjednika - jedino HADŽIKADIĆ dolazi na daleko manju plaću! #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Menadžment je u poslednju godinu dana napravio jako uspjesnu zdravstvenu ustanovu
Samo tako nastavite....
Bošnjaci pamet u glavu i glasajte za svoje predstavnike i to za najpametnijeg (Hadžikadića) a ako Vam nije zašto samo proguglajte imena drugih kandidata na internetu i vidjete kakve će vam vijesti izaći. Na suđenju, zaposlio svoje , sa budžeta primio milion, koristio biznis klasu za 4,000 KM skuplju avio kartu itd. #novaBiH
klinički je procvjetao u jesen
svake sedmice novi aparat, bravo za menadžment 5+
bravoo bravoo, naprijed jako
Jos jedan, u nizu dokaza, da je KCUS postao jedan od najsavremenijih zdravstvenih centara. Ovo je jes jedan dokaz u nizu dokaza, da se samo predanim radom, redom i disciplinom, sve moze pistici. Bravo gospodjo Izetbegovic! Samo smo uz vas sigurni, da ce se reforma zdravstva provesti kako treba. Gospodjo Izetbegovic naprijed do pobjede u Federalnom parlamentu!!!
Nadamo se da ce svi razumjeti ovog covjeka koji zeli da pomogne Bosni i Hercegovini i koji je toliko jak da moze okrenuti stvari nabolje u Bosni....Glasajmo za gospodina Hadzikadica i dozivimo promjene ka boljem.