Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im plate ukinut, pa nek im dragan placa, hebo im on mater
Vrlo brzo će svi ovi, ustaše brzo izkihati ove gluposti. Samo vi pravite spiskove i podpišite se na njima. Tako istražitelji neće morati da se muče! Biće kuknjave kada krnu tužbe za nepoštovanje Ustava i prava čovjeka na mjestima za koje HDZ misli da su njegova prčija. Ništa bolje nečeka ni SDA_ovce koje izdaju svoju domovinu i ne poštuju njenu suverenost na svakom pedlju unutar granica!
šta ovaj Čović više hoće.čović izgubio si .valjda znaš da su izbori bili i prošli.idi sadi mrkve.
Covic, Dodik, Bakir...nepozeljni na ovoj planeti!!!
covic nepozeljan u zdo kantonu tuzlanskom porinjskom usk itd vratit istom mjerom
Spisak NEPOZELJNIH firmi iz Žepča: AM-TRADE DOO Žepče I i D COMMERCE Žepče ZOVKO METALI D.D. Žepče DRVO-TIM Žepče MIŠKO HOLZ Žepče DRVODJELAC Žepče A.M.INTERSTIL Žepče ZOVKO OSIGURANJE D.D. Žepče ARMANI TRADE Žepče vise na .... https://www.imenikbih.com/city/%C5%BDep%C4%8De/110
OPCINA ZEPCE 1991 GODINE POPIS BOSNJACI - 10,780 HRVATI - 9,081 SRBI - 2,289 OSTALI - 690 I DANAS HDZ UDRUZENI ZLOCINACKI PODUHVAT IMA APSOLUTNU VECINU U ZEPCU?
KAKO? PRIJEDORSKI SCENARIO, PROGON/KONC. LOGORI, UKRATKO ISTRIJEBLJENJE SVEGA NE POHRVACENOG.
Ovo isto neka epidemija. Kakvi su to foteljasi, da kazu jednom predsjedniku nije dobro dosao, a da im ponudi bilo koji posao u predsjednistvu, eh kako bi rado prihvatili. Kada se govori sa obicnim narodom vecina je za Komsica ili nikoga, ali HDZ foteljasi u BH gradovima prave neku vlast samo unutar sebe. 😕
ne treba nikako pisat o njima.nedat im prostora u medijima.nisu vrijedni ničeg.
ako vam se ne svidja legitimno izabrani predstavnik, a vi rezervni pasos pa pravac u rezervnu drzavu. 😉
Pisaj po Sejdi, pisaj po bih
Mogli bi i vi napokon završiti s okupacijom bih i pravac u tursku
Sram bilo sve balije iz tog vijeca koje za saku maraka podrzavaju fasisticke ideje HDZenjara. Mato Zovko godinama biran glasovima nehrvata i to nikome nije smetalo dok ne zasvrbi fasisticka guzica.
TREBA ODMAH PROGLASITI vanredno stanje u ZEPCU i odrzati ponovo izbore.....vijecnici koji ne postuju sopstveni USTAV PUTIN I ERDOGAN BI davno pritvorili i sudjenje bi cekali iz zatvora.
Bog i hdz
Samo naprijed Zeljko 😀😀😀
i Mile mora ozbilno da razmisli o otkazivanju ''gostoprimstva'' ovoj tatabi ali i predsednik Vucko na teritoriji Srbije.Mnogo je lose govorio u predizbornoj kampanji o Srbiji, Srpskoj i Srbima uopste a to nastavlja i dalje da radi. Uzurpirao je mesto clana predsednistva sto ce dovesti do nezapamcene krize, nstavlja stetnu retotiku prema komsijama...sasvim dovoljno razloga da se efendija Komsic stavi u izolaciju
Sta onda ces reci o DODIKU koji cijelo vrijeme radi protiv sopstvene drzave....
@amy88 o cemu ti to? Pa ko brani interese srpskog naroda i RS-a ako ne Mile? Da nije mozda SZP?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogu ustaše samo da mu se sagnu !