Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi slavimo heroje, a ne ratne zlocince ❤️🇧🇦
Avdo cekamo film o Izetu Nanicu! Heroju koji je uzor mladima danas pa bi dobro bilo da to istrazis brate i napravis nesto posebno kako dolikuje tebi..duse mladih te preklinju..
Sa Emirom su poginiule istog momenta sestre Semira I Mevlida Elcic iz Dervente ,mogao si Avdo I to dodati,Bosanske heroine
Carli je bio masina,zivio u ulazu do mene u prizemlju sa zenom I kcerkom.Ali je vazda bio na liniji golo brdo gdje je I poginup a one dvije sestre.Posle pogibije jedan smrad komadant Emir mu je oblijetao oko zene,sve smo mi to gledali,nazalost. Golo brdo vam je ko nezna ono zadnje drano brdo Igmana kad gledate iz grada .Svaka cast Avdi ,ali film je jedno a istina drugo...
Sa ponosom mogu reći, sve moguće od Avde sam pročitao, pregledao i izučio, Avdo, hvala ti moj dragi komšija na svemu što si učinio za ovaj narod, da li će to narod shvatiti, šta zapravo i radiš, to je već pitanje. Još jednom, Avdo hvala ti, hvala ti u ime svih bošnjaka.
O Avdi će se pisati istorija, jer je Avdo zabilježio nešto što moramo pamtiti, i ne zaboraviti. A hoćemo li to uraditi, to je do nas.. Koliko je potrebno da se izvrši genocida i pokolja nad nama, da bi se probudili. Trebamo doći do svijesti, da nam se zla ne ponavlja više.
Dosli smo mi do svijesti, ali nismo do snage i jedinstva. SDA je imala odlicne parole, ali izvrsioci radova su sve uradili kontra. Nejakom svijest ne vrijedi nista, niko te ne postuje razjedinjenog. Slab covjek kada pruza ruku to je kao da pruza vrat.
Avdi najveće zasluge poslije rata pripadaju...zadužio je sve Bosance i Hercegovce
Cuva historiju od zaborava. Nadam se sestoaprilskoj nagradi jdnog dana za ovoga covjeka.
Avdo Huseinovic zasluzuje redovan budzet u iznosi 2 3 mil KM godisnje.