Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce im konkurs.. Filozofi ranih stranackih skupina se prepoznaju odma , pogotovo ako je jos kakva kovertica zalutala sa osmijehom ih primaju. Zivjela Republika Bosna.
Ionako konkurs služi samo za mazanje očiju budalama..
Mujo filozof ... Ahahaha 😝
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Obrazovne i Političke elite su glavni krivici za stanje u Bosni i Hervegovini. Al opet se oni vrte po Tv Sa,Face TV,N1,BHT,FT..... Al hajd ti objasni onom jadniku što svaku veće kravu u štalu tjera.
Mujo i filozofija ... ahahahaha jbt upisah se 😂
Tacno tako. Fakulteti treba da predstavljaju pamet drustva , pokretacku snagu, a kod nas su tamo porodicne dinastije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaposlili je bez konkursa sa losim prosjekom tu malu Naidu i jos joj je tetka direktna sefica na Filozofskom fakultetu.. Sta dalje reci
RUSI BANDU,SREDSTVA NE BIRAJ!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/salih-foco-izabran-za-novog-dekana-filozofskog-fakulteta-u-sarajevu/131216080 Salih Fočo dekan, a Adnan Fočo zaposlen bez konkursa! Hahahahahhaha , pa nema dalje ljudi. Šta rade ovi naši istražni organi zbog čega mi plaćamo tužilaštvo ?
Ovaj osinjak treba razbucat' !
Zahiragić i ostali uhljupi kako će se zaposliti ako se raspisuje konkurs
Nastavak .. Lista nadrealista .....👏☕️
konkurs...sta je to???
kada je prestala obaveza objavljivanja konkursa za prijem --A PRESTAJEL IKAD OBAVEZA DA PRIME PLATU MAMU IM FILOZOFSKU --ET MI BAS DILETANTI DO BOLA
pa čitav odsjek historije je doveden za ruke i postavljen za asistenta, koju su kasnije redovno došli do večih zvanja.
A na kakvom se nenivou znanja studenti obaraju, to je vec domen psihijatrije.....
Objavimo RAT svi političarima!!!
Kao da je to slucaj samo na Filozofskom. Sve drzavne institucije su privatluk politicara.Ko nadje jednog da se zaposlio po zakonu treba mu dati 6to aprilsku nagradu.
Salih Foco, jedan od najvecih lopova i ublehasa u akademskom svijetu
u BIH je najpopularniji filozofski pravac - uhljebizam
Sarajevo i fakulteti i muslimani, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂