Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će se baviti idiotskom izjavom predsjedništva u kojoj ništa nije rečeno kad nemaju pojma kako da poprave situaciju u RSu. Za ovo prvo ti treba čoban, za ovo drugo ti trebaju Albert A, Isak N. i budžet Kine.
Ista je stvar u Federaciji, svakom kantonu i većini opština, a i na novou BiH. Neki ljudi ipak više insistiraju na glupoštinama, a Dodik je jedan od njih. Ima 2 mjeseca se uhvatio izjave predsjedništva i pravi od tog bitan slučaj.
Niste vi imali samo 170 miliona, a tačno je da smo mi dobili mnogo više. Uostalom vi i Hrvati ste nas srušili ko Hirošimu. To sad što je 70% tih para nestalo u džepovima vrlih patriota kao što su Izetbegovići, Hadžipašići, Gavrankapetanovići, Lagumdzije, Bičakćili i slični je poseban dio naše tragedije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
put in da dick
Samo vi radite. Sve je to za korist zajedničke nam države Bosne i Hercegovine. Jaka Banja Luka je i jako Sarajevo.
hahahahahahahhaaa....ma ja....naucio bosnjak da ga drugi hrane...oces kyrac jaro.....nema vise sadake :)))
nemam pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
hebote....oni sad raspravljaju o budžetu iz 2013 :D:D:D