Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaa...i u Sarajevu se organizira BOZICNI SAJAM
Na Diplomatskom bazaru probajte hranu iz cijelog svijeta, kupite poklone i obradujte djecu u BiH Klasicna krscanska asimilacija muslimana , a kada muslimani za Bajram sta organizuju onda svi pljuju po muslimanima . ccc
@brriss0x Za bacanje ovcijih koza i iznutrica su krivi policija i tuzilastvo koji ne kaznjavaju pocinioce a IZ zbog neprosvjecivanja svojih ovcica koje su mahom polupismene i neobrazovane ;) , moj komentar se odnosi na predramazanski program koji se organizuje a onda od strane krscana i agresivnih bosnjackih (bosanskih) ateista bude vulgarno popljuvan po medijima. kuzis, jer i ovo tzv. skupljanje para na bozicnjim bazarima zavrsi u privatnim dzepovima , da se ne lazemo!!!
Bazar je udar na sovinisticke mozgove .....!
Ovakav dogadjaj treba vise medijske paznje od neke lijeve vase, nase stranke i nekog “novopecenog i uvazenog” im clana.
morel se ovdje džabe ručati? ✌