Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam li dobro pročitao!?!? Sada tužiti za isplatu svih troškova koji načinjeni, jer je tužba ne osnovana u odnosu na žrtve - žrtvu. Porodica je zahvalna za nađene ostatke.
Treba se potrudit da poslije idućeg sukoba koji se sprema i ubrzo će ako Bog da, bosanska zemlja od Drine do Une i od Save do mora bude puna nakaradnih izdrkanih prljavih svetosavskih kostiju..............SIEG HEIL
idi lijeci se ,......
Znači Bošnjačke mogu, a izdrkane svetosavske ne mogu...........e malo sutra.....mogu i biće razbacane po BiH zemlji
opet bosnjak--- pa ne bi me iznenadilo da vas nadju na Marsu ili kod arheolo[kih iskopavanja piramida
Pogledajte samo "FRKU" oko popisa stanovništva, odnosno izjašnjavanja Bošnjaka. Jedni uporno govore da su Bosanci, drugi kažu Muslimani, treći Hercegovci, četvrti Bosanci i hercegovci.... Koliko je onda stradalao Bošnjaka u Srebrenici??? Sutra će srpska propaganda i mašinerija podvala reći: "U Srebrenici nisu ubijani samo Bošnjaci, bilo je tu i pripadnika drugih naroda - Bosanaca, Muslimana...." Balijanderi glupi, pomažete četaljima... Najokorjeliji Srbin i Hrvat su mi odraži od vas svih. Volim te BiH! Tvoj istinski Bošnjak!
OVO TI NIJE TREBALO!!! " Balijanderi glupi, pomažete četaljima... Najokorjeliji Srbin i Hrvat su mi odraži od vas svih. slazem se sa svim osim navedene recenice!!! BILO BI DOBRO DA IMA TAMO STAVKA U IZJASNJAVANJIMA MAGARAC, JER BI ONA NAJBOLJE ODGOVARALJA OVIM GLUPACIMA KOJI NE VIDE DALJE OD NOSA I GUZICE!!!
Gdje god čovjek krene, rasute su kosti Bošnjaka, žalosno..
Oni znaju da je on bio bosnjak :D smijesno turcine, smijesno ! Koliko samo smaraju ovim propagandnim tekstovima u zadnje vrijeme samo zbog popisa. Po zakonu na vas niko ne smije uticati kako da se izjasnite na popisu nego onako kako vi zelite, a vidimo sta se desava u zadnje vrijeme. Sve je politizovano u BiH, pa i kad se nadje neka kost od nekog covjeka.
O ne ne h8er, ubili su ga jer je bio arhijerej u pravoslavnoj crkvi i autor nekoliko djela o istoriji srbije. ustvari, nakon svega toga sam se ubio i zakopao gore samo da inkriminira osoblje bolnice sokolac koje nikad ne bi ubilo pacijenta druge vjere ili nacije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hehehe .. bas Bošnjak? Jbem ti propagandne tekstove koji koriste ljudsku patnju za promovisanje svojih idealistickih projekata. Jebli vas vise i bosnjaci i hrvati i srbi .. odmorite malo na qrac vas nabijem!
Masovne grobnice su bile pune jugoslovena!!!
...ma jok...sve ovo sto je mrtvo to nisu ni bošnjaci...to su vanzemaljci...a pobili ih stvorovi iz druge dimenzije...a mi smo samo imali dozivljaj naprednog 3d filma... GEBELS USTANOVITELJ ČETNIČKE PROPAGANDE!