Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast i kad bi još i flaše vraćali uz naknadu kao u ostalim zemljama
Krajem 90-tih ta deponija je bila za ponos, ali su je vječni direktor KJKP Rad-a i klika oko njega svukli na najniže grane.
Ne lupetaj.Nas su kao osnovce dovodili na tu deponiju i stvarno se nije osjetio nikakav smrad.
Kako deponija može biti ponos? Deponiranje je najprimitivniji i najneefikasniji način zbrinjavanja otpada, gore od toga je samo bacanje smeća u šumu (inače opšteprihvaćena praksa u Bosni).
smeće ja lova smeće je biznis u Napulju mafija ratuje za smece
Ovo se samo pravi da neko uzme pare na guzove ;) politika
10 od mene
radovi u toku...uvalim vam djoku
Kako se sve pokrene pred izbore, da je barem uvijek tako..
Odlična ideja, valjda neće romi sav bakar pokupit'.
Građani su prvi put deponiju blokirali 2. novembra REKO- NAROD- NE REKO- JEBESE NJIH
nema ko nije uzeo pare na otpadu.
e ovo je lijepo
hoce li tu biti dovzen otpad iz rumunije , bugarske , grcke , poljske , ceske... ili se samo pravi mjesto gdje ce nam dovoziti otpad iz drzava bivse jugoslavije, posto je BiH do sada bilo mjesto otpada za cijelu evropu i pola azije ja samo pitam onako u prolazu