Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih samo citirao jednog velikog covjeka , rahmet mu dusi. "Sačuvana Saborna crkva u Sarajevu i srušena džamija Ferhadija u Banjaluci, govore sve o nama i njima. Ovi kameni svjedoci ne lažu i mogu stati nasuprot sve njihove propagande."
axaxaxaxa
Bitno da je prazna. Bolje da su napravili muzej od njega kao spomenik. Da se ne zaboravi osmanski teror i poturcenje Srba
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Da nasBog sacuva 'srpskoga junastva' i hrvatske kulture.
i poturice iz dijaspore
114. Ima li većeg nasilnika od onoga koji brani da se u Allahovim hramovima ime Njegovo spominje i koji radi na tome da se oni poruše? Takvi bi trebali u njih samo sa strahom ulaziti. Na ovome svijetu doživjeće sramotu, a na onom svijetu patnju veliku! Al-Baqarah
bi li iko od vas bolesnika volio da za vrijeme zivota kupi ganz novo auto s cijenom min 25000€, kupi super ureden stan, kucu s bastom, sve najnoramlnije bez tereta od plate??? Ostavite se fizionomije, svakome jasno kad pogleda prosjecnog bosnjaka kojeg je porijekla (bijela put, svijetla kosa, oci) i kad pogledas proscjenog srbina (tamna put, tamna kosa, tamne oci, niske grade). Dakle ne trebaju nam teorije, otvorime oci i ganjajmo eurice da uzivamo kao nase generacije u EU...
Mnogi komentatori ne razlikuju vjeru i naciju. Jedno je porijeklo nekog covjeka a drugo njegovo vjersko opredjeljenje 😀
Neki Beg napravio dzamiju i onda je srusili njegovi praunuci. Da su Age i Begovi svoje sinove i unuke koje su pravili 500 godina odveli u Anatoliju Balkan bi bio miran. Odavno u njihovim venama ne tece slavenska krv nego osmanlijska.
Nisu samo dokazi srusene bogomolje i razlike zlocinca i zrtve nego po ubijanju civila, mucenju, logorima, masovnim grobnicama, genocidu a oni i dan danas izjednacavaju strane i ponose se zlocinima i zlocincima, pametnom dosta!!
Srbi su srušili 614 džamija u BIH, a rušili su i katoličke crkve. Na Kosovu su srušili 155 džamija. I onda se čude što ih je NATO bombardirao 2 puta.
Civilizovani ljudi grade, vandali i divljaci ruse.
Poturice likes okupatora 😂
Turska zastava ne sme nikad da vali i domu prosecnog poturice. 😂 A krsna slava pradjeda se cuva negde na tavanu
Poturice su sljam evrope
Samo oni i siptari su se predali okupatoru
mada siptari ne velicaju turke kao nase domace turke
Bitno je da stoji prazna. Treba da bude muzej i da je spomenik osmanskog terora....
ljepotica axaxaxaxa bem vas poturice. Za vas je Erdogan ljepotica
IDIL = RS. Potpuno ista motivacija uništavanja kulturnog nasljeđa.
poturice = izrod = idil
Rušite đikani,samo to i znate,a mi ćemo opet graditi jer ne možete ugasiti krajiški inat.
krajisnici su Srbi. Vi ste poturice. Krajina bila je vojna linija protiv turaka. Bem vas poturice budale