Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo kako svi zlocinci unistavaju historijska djela, gradjevine, kulturne ostavstine. Ni ne trepnu. Valjda zato sto su polupismeni, bez svijesti i savjesti, jedino sto imaju je nagon za unistavanje.
Gnjusan čin.... Puno štete vijećnici i arhivi su učinili i probosanski proljećari prije par godina a to se uglavnom ne spominje
Energoinvest Unis Pretis Tas Hidrogranja Vranica Zora Standard Zrak Famos Rmk Sigma idr, svi privatni objekti zgrade pa čak i porodilište eto i vječnica i mnoge druge. Sve i jednu srušilo granatiralo i spalilo do temelja. Prokleti bili do sudnjeg dana, loza im se aBd ukinula.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCI !!!
Imam ja pitanje, ko je sa Vijećnice pucao na srpske položaje i putnu komunikaciju Pale-Lukavica?
Mjenjajmo TABLU, nedajmo da se IZMETBEGOVICI KOTE! Ovakvim natpisima, oni sire svoje hadalje.STOP sirenju Bakirovih i Alijinih malih potomaka.MJENJAT TABLU!
😍😍😍😍😍😍
Mater cwtnicku
U jasenovcu nije bilo !!! Selam iz bosnjackog Vukosavlja.
I eto, 29 godina poslije, i one koji nisu rođeni tad, duša boli. i bolit će. narednih 100 godina. Ti isti koji su je granatirali, prolaze sasvim normalno danas pored nje. Nažalost.
Ajde Zvizdiću do Beograda da se Vučić ne uzbuđuje. A ako to sve otkrije onda će biti Senad kriv.
Vijecnica je gadjana jer su islamski Srbi snajperisali iz nje i ubijali uglavnom civile. Sad kad se bolje sagleda, jasno je da su cak i trazil da se granatira, u suprotnom vjerovatno bi je sami zapalili i optuzili pravoslavne Srbe. Isto su radili i sa krovova bolnica, gdje su donosili minobacace, ispale nekoliko granata i pobjegnu, a ekipe CNN-a I TV Sarajeva cekaju da se uzvrati vatra, i to prikazu kao granatiranje bolnica.
@gooUser1616621276 Ma reci da su je Bošnjaci zapalili, i da su se Bošnjaci između sebe poubijali samo da bi Srbe optužili. „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.” Dobrica Ćosić “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…” Dobrica Ćosić
Ma koga zaboli za vijećnicu dajte nešto normalno.
varvari s brda
Zgrada ko i svaka druga. Austro-ugari su je namerno podigli, kako bi impresionirali muslimanske podanike turskog okupatora, jer je taj orijentalni stil u arhitekturi, umetnosti itd.. veoma nazadan. E sada kada je rat, a muslimanski teroristi se kriju sa ovakve lokacije, ona postaje legitimna meta.. I samo udri...
Hahahahha brate mili koji komoleksi dede mi tvog rahmetli
Bilo pa proslo, srecom da su uspjeli obnoviti tu zgradu, ali istorijsku gradju i dokumente na zalost ne... Da smo pametni trebali smo nesto nauciti iz ovog rata koji je vodjen prakticno ni zasto i koji nas je osiromasio za iducih 100 godina... da ne nabrajam izgubljene zivote, unistene porodice i ostalo...
Ko pali knjige, palit će i ljude
Vojska RS nije agresor, raspadom JNA svako je otišao na svoju stranu i sve je nastalo te 1992. I VRS i ARBiH i HVO
елхандулила!