Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su prvi izmislili fasizam prije 2,5 miliona godina.
I poslije 100 godina, ovo zlo u vidu mrznje prema drugom i drugacijem, podize svoju ogavnu glavu . Antifasisti svih zemalja , ujedinimo se !
@ks buzdovane, nosioci kokarde su ti koji su porazili Hitlera, daj se edukovati. Kolikovdiverzija su napravili i onemogućiti Romelu pojačanja u severnoj Africi. To su elementarne stvari goljo, edukuj se buzdovane
Fasista je svako ko propagira mrznju prema drugom i drugacijem, bilo po rasnoj, vjerskoj, etnickoj , nacionalnoj, polnoj, politickoj pripadnosti. Multikulturalnost je buducnost ovog svijeta, a druga opcija koju nam nude ekstremisti , je “ sukob civilizacija”.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam izmislio nacizam kad sam bio predoziran...sorry
Ovdje je Goring popusio metak, zbog te ozljede se navukao na morfij i citav zivot bio ovisnik. Takodje lako je dobivao na kilazi jer metak mu je poremetio rad gusterace.
klix, najveci fasisti (nacionalisti).
Dogadjanje naroda, germanskog.... sada mi je sinulo gdju su velesrbi pronašli učinkovitu, zločinačku i genocidnu inspiraciju
"Ideje nacizma danas se manifestuju umanjivanjem ili potpunim negiranjem holokausta, genocida, zatim borba protiv multikulturalizma, nacionalizam, netolerancija prema određenim grupama" Beogradska i Banjalučka politika u zadnjih 30 godina. A i Zagreb i Mostar ih, vidimo, ambiciozno prate u korak.
nac-isto, faš-isto, komun-isto, teror-isto, isto, isto, isto, isto
18... 88...
Ah, ti alkoholicari...
Hitler se pojavio u vrijeme velike ekon.depresije 30ih godina.rijesio je krizu tako sto je slao u fabrike za proizvodnju oruzja.kao i nas nacionalizam procvjetao je u kada je Jugoslavija propala finansijski.Hitler je bio lunitik i ogranicena osoba kao i sam nacisticki pokret.
svako zlo počinje u pivnici. da su pili dok od maline to se ne bi desilo. 😄😄😄
Nacizam, fašizam, rasizam,................................na Balkanu je to Demokratizam.
Hitler je sam za sebe napisao u Mein Kampfu da je bio policijski dousnik u DAP.
Jos zivi i razvija se podmuklo.