Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e, bogati, klixe...kako vam se omače i članak o "mrskim" partizanima?
nadrogirali se moj commi <3
...bgm, našmrkali se kreča :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam najviše volila TITU
90 posto ratnih heroja drugog svjetskog rata iz bih.
koja koincidencija, moja porodica je imala TV sa identichnim imenom.... chak je i TV bio crno-bijeli, kao i Rudi Chajevac na ovoj fotki.
Od tada do danas avijacija se nije pomakla ni milimetar. Mi jos uvijek letimo na propelerima i dva aviona.
BH airlines !
E kako je mene on dobro sluzio. Te gramofon, televizor ne mozes promasiti tipke kao klompe. Pojacalo je bilo super 100w gitarsko.
Dobra su mu pojačala bila bass nema dalje.
kakvi crni heroji i kakvi crni napadi.. pa nas nije bilo na mapi u borbama II svj. rata.... osim pobijenih srba (jasenovac, sajmište, 2 puta bombardovan BGD) nikakav otpor tu nije postojao.. švabo nas smlatio za par dana a p..e partizanske se vucale po šumama i lafo nešto brljale... onda kad je RUS otišao de berlina i sve nas oslobodio, tad su titove banda i def, preuzela kralju vlast a srbima obakvu zemlju... sjeli magarci u jajcu dali bosni granice, hrvatima more a srbima dvije autonomne pokrajine?!! kakvi crni čajevci i slični.... pa kad ste vidjeli na prilozima o II svj. ratu nešto o partizanima a da traje više od 3 sekunde? I zato me ne vrijedja kad mi kažu da sam ČETNIK!!!!! ajmo SRBI!
Goli otok je Titova greška.Trebao je napraviti još fabrika municije pa ko je za Golog otoka metak u čelendru. Znam bilo bi i nevinih ali oni bi bili kolateralna šteta opet bi ih manje bilo ubijeno nego 92-95 .
Prijedor: spomenucu ti samo jasenovac!!! Kao stoku nas sa kozare odvedose u logore! Mladen Stojanovic, ok, nista spec... Ali ja krivim partizane jer pustise taj narod ustasama na klanje! Istorija koju smo ucili nikako ne odgovara jbnim cinjenicama...
Rodjak od Ibrahimovica
Rudi Čajavec je bombardovo švabe sa b52 avionom i napalm bombama,svaka mu čast,ljubi ga teta šemsa
RIP Rudi i hvala ti za pobjedu na "Titovim stazama revolucije" u sedmom razredu osnovne, gdje je tvoje ime bilo presudno.
Hahaha, legendo ! I ja sam imao slicno iskustvo, kod mene je presudila rijeka koja protice pored Titove kuce. Hajde pionir, sjeti se kako se zove, al' nemoj guglati, hahhh...
Hehehe, svaki pionir koji je procit'o lektiru "Knjiga o Titu" ce znati da se radi o rijeci Sutli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
бошко буха, руди чајевац, мирко, славко,...респект!