kakvi crni heroji i kakvi crni napadi.. pa nas nije bilo na mapi u borbama II svj. rata.... osim pobijenih srba (jasenovac, sajmište, 2 puta bombardovan BGD) nikakav otpor tu nije postojao.. švabo nas smlatio za par dana a p..e partizanske se vucale po šumama i lafo nešto brljale... onda kad je RUS otišao de berlina i sve nas oslobodio, tad su titove banda i def, preuzela kralju vlast a srbima obakvu zemlju... sjeli magarci u jajcu dali bosni granice, hrvatima more a srbima dvije autonomne pokrajine?!! kakvi crni čajevci i slični.... pa kad ste vidjeli na prilozima o II svj. ratu nešto o partizanima a da traje više od 3 sekunde? I zato me ne vrijedja kad mi kažu da sam ČETNIK!!!!! ajmo SRBI!
Goli otok je Titova greška.Trebao je napraviti još fabrika municije pa ko je za Golog otoka metak u čelendru. Znam bilo bi i nevinih ali oni bi bili kolateralna šteta opet bi ih manje bilo ubijeno nego 92-95 .
Prijedor: spomenucu ti samo jasenovac!!! Kao stoku nas sa kozare odvedose u logore! Mladen Stojanovic, ok, nista spec... Ali ja krivim partizane jer pustise taj narod ustasama na klanje! Istorija koju smo ucili nikako ne odgovara jbnim cinjenicama...
Prikaži sve komentare (34)