Komentari (639)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDINA PRAVA ZASTAVA JE OVA SA LJILJANIMA ! Ljepota vidjeti :) Ne mogu te dusmani mrziti koliko te mi volimo ! Sretan dan drzavnosti !
Tvoji su ljiljani jer vi ste Bosnjaci katolici ! Sa sahovnicom nemate veze jer vam je nametnuta kao I identitet !
Projekat VELIKA BOSNA vratit sve ukradeno od đubradi
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
ha ja...oni nama neki dan po mostaru šahare..mi njima ljiljane...oni nama referendum mi njima ćunu....)))))...
Ista zastava kao sto su nosili Kotromanici 1389 na Kosovu,ispade dasmo ispod ove zastave ubijali bracu Turke..
Ama da se normalnom mozak zavrti od komentara: te hrvati, te srbi, te bosnjaci hocu reci bosanci, pa onda kazu bosnjacima da su katolicke vjere, a drugi kazu da su bosnjaci srbi pravoslavne vjere, helem svi imaju neke svoje teorije. E neka mi neko odgovori od ovih "pametnih" ko su bili stanovnici zemlje bosanske, hrvatske, srpske kada nije bilo ni srba ni hrvata, ni katolika ni pravoslavnih, ni stnovnika islamske vjere. Koji su to narodi onda naseljavali ova podrucja ?
Eh bas mi je drago vidjeti ljiljane. Svaka cast onima koji su ovo odradili. I ne skidajte ih.
Samo LJILJANI druga i ne treba. RBiH !! 💛💙
To je istorijska zastava BiH ova plavo zuta je samo kompromisna mislim privremena
Sto se mene tice , mozete po Fildzaniji kaciti kakve god hocete zastave . Mi u Srpskoj cemo nase , srpske . Hrvati svoje , hrvatske . Svako svoje . Mada , istini za volju , vi Muslimani nemate ni grb , ni zastavu..sve cim masete , ste lapili .
Koji si ti degenerik i jadnik malo je rec. Sta ti bolan imas kad nemas nista, seljacino ortodoksna. Nisi ti ni srbin ni hrvat nego bosanac kojeg tako zovu gdje god da maknes, pa cak i u Srbiji ili Hrvatskoj. Bosne ima, bice i bilo je a gdje si ti?? Nigdje! Skontaj se malo ne leti pred rudu....
@ErBa Alo , poture balliyski ... ti ces da mi kazes ko sam i sta sam ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da te volim, dusa zna draga moja BiH ispod behar gradova uce Bosna i Neretva Una Drinu doziva preko vjecnih planina tu su nasa ognjista sto put krvlju placena Digni se iz pepela kao sto put do sada sad s' mirisom ljiljana ljubavi moja Ispod Save do mora puno boli, puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna slobodna i ponosna zemljo nasih djedova
Bosno i Hercegovino nasa domovino
Lijepo je vidjeti krizeve kako se vijore Sarajevom. :)
I goloruki i bosonogi i po zimi i po ljetu bez icega za tebe cemo srcei zivot dati!
Najljepsa zastava na dunjaluku.
To je Bosanska zastava samo što su pravi Bosanci bili Pravoslavne i Katoličke vjere a ne Islamske . Dr S
Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izrazila podršku naporima u borbi protiv govora mržnje na Klix.ba i društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, i YouTube.
kako god dobro ste poupšili od ove zastave 92-95...pa ja....neka vam babe pricaju....
A sad nisu nelegalne zastave, a? Koliko ja znam ova zastava nije sluzbena vec oreko dvije decenije. A zalili ste se na hrvatske po Mostaru.
Jaka stvar. Da vidite sta je srpskih zastava po Banja Luci 9. januara. A i zastava Srbije uz njih. Kao da si u centru Niša. Mogli ste vi to i bolje, Bošnjaci...