Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je za ovakav vid kampanje, od grada do grada, samo tako nastavite. Idemo dalje do medalje!
sijaset, hajr, pokornost gospodaru, itd... rijecnik politicara koji bi trebalo da vode multi kulti drzavu kao sto je Bosna?! SDA nije Bosna, nit je Bosna od SDA kadrova i politike napravljena! Bosna je od svih nas krvlju i znojem nastajala. Ne vjerujte u predizborne price, nemojte zaboraviti zadnjih barem 10 godina zivota, sta ste htjeli a gdje ste sad?
Nece ni minutu poslije 7.oktobra nastaviti obitavati preko nasih ledja.
@Bosancheros pogan nije nikad ni bila Bosna, oni su petogamilijarna vladavina koja samo gleda svoje interese.. za Bosnu i bošnjake ih zaboli..
Vrijeme je da odete...
Hoće li mi iko objasniti što proučavaju fatihu na predizbornom skupu? Nije u pitanju Bajram, džuma niti su u džamiji. Kakve veze politika ima veze sa religijom?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Daleko najpismeniji i najobrazovaniji kandidat za Predsjedništvo BiH - Hadzikadic 2018 - https://mirsadhadzikadic.ba #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Na Kongresu Bošnjaka Svijeta, svi čitaju sa pripremljenih papira, a Hadžikadić iz glave. Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
Je li ovo uče Fatihu za svoj poraz? Posebno u Starom Gradu gdje nemaju nikakve šanse protiv Hadžibajrića.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok dosadašnja vlast radi na iseljavanju iz BiH a pokušava to protumačiti drugačije, jedino je HADŽIKADIĆ došao sa zapada i vratio se u BiH da pokuša popraviti stanje i dati nam nadu. Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
Koja bulumenta političata. Čuj ''izgradili smo je za 6 mjeseci (žičaru)E baš čovjek mora biti đon. Čovjek humanista koji voli Bosnu ( BiH) dao pare, godinama je trpio naše driblinge, prevare, laži dok se izgradila i onsda ovaj ''skakaVAC'' kaže izradili smo je za 6 mjeseci.
Živjela Sebija! Sebijicu za predsjednika svih Bošnjaka!
Smejete se a place vam se trazite lijek u piviii, selmu slusate da vam ne bude fino
banda
Pogledaj te nosice listi SDA i nosioce listi drugih stranaka. Razlika je ogromna. Samo se nadati da neće biti kočničara od strane koalicionih partnera.
SDA je ipak broj 1 trebaju biti bolji ali su od ostalih stranaka zaista bolji
STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE U KANTONU SARAJEVO OSVAJA 60 000 GLASOVA. REALNO JE DA SU DALEKO ISPRED SVIH.
SDA pobjeđuje još uvjerljivije nego 2014. SNAGA NARODA