Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su na Sedreniku našli da prave zgradu kud ces dalje
ide sa na to da glavni grad dođe na cifru milion stanovnika
A ostatak bih na 0
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zemislite cirkusa kad ukinu 200 garaza, i naprave 6 zgrada sa 700 stanova.. Prica se o zelenim povrsinama, a to ce postati geto, da ce se autu uspravno i ko sardine u konzervi redati po tim zelenim povrsinama :D Unistite svaki kvalitet zivota samo nek su 'brajkovici' sretni ;)
IDEJA: DOZVOLITI OVU IZGRADNJU, ALI IZMJESTITI REMIZU U HRASNICU I NA MJESTU REMIZE NAPRAVITI PARK.
Svakoga dana u svakom pogledu sve manje lici na GRAD SARAJEVO... umjesto planskog sirenja prema periferijama i ocuvanju i renoviranju starih gradjevina i zelenila, radi ce zatrpavanje urbanog dijela dok po periferiji cvatu favele, iz satelita kao deponija kuca i poslovnih objekata. Nikakvog smisla, plana, vizije,... FUJ!
Lopovi sve uhljebi. Grade sada I na Crnom Vrhu.
Tu je vec bilo nesto, tako da nista neunistavaju, vec samo grade na postojecem, a ovo je nesto drugo, nije unisteno treba spasit, crni vrh je odavno prodan za vreme juge
Pa dokle? Ne razumijem, toliko parcela od Stupa pa prema Ilidži i dalje, moraju li baš sve strpat ovdje. Ma ništa me više ne iznenadjuje. Žao mi je samo djece. Platiš 3.000-4.000 kvadrat, a dijete nema gdje lopte igrat.
Sarajevo je katastrofa, neće ostati nijedno drvo.
Koji stručnjaci! Kako to da kad je originalno pravljeno naselje nije zamišljeno ovoliko zgrada? Ovako rumeni zamišlja razvoj... to je sve što zna, jedino tako zna doći do novca, uguraj koliko god može. To što infrastuktura ne prati... ko ga šiša...
Jarane ja ne mogu da vjerujem. Oko Sarajeva šumetine zelinila ko u bajci ovi seru nešto za zgrade! Eto neka vam barake one stoje na cvili one su zdrave za okoliš lik nema drva amidžu naloži..
Potrebe Sarajeva u u ovom.mometu 5000 stanbenih jedinica. Kakvo crno zelenilo? Jeste li normalni? Pa idite na Trebevic.
Stanbeni jel'........ma oklen' li si ti doso mamu li ti provincijsku.
sjebaste sve ..
Ne treba vise nikad nista graditi u Sarajevu, zato se Lukavica gradi!?
početak kraja
Etnicko ciscenje naseljavat ce se Arapi Turci Pakistanci itd A rodjene Sarajlije gradjani ce se raseliti ili nogirati kao i drugi pripadnici "ostalih" Cija je to dugogodisnja politika????
Beton, beton i samo beton. I hajde da se nova arhitektura razlikuje od one socialnisticke, gdje se gradili da se obezbjede sto brze i jeftiniji stanovi. Nego su nastavili istu matricu (iako se kvadrat placa kao u frankfurtu) gradnja sa danasnjim gradnjom se ni u putu nije srela. Soc stanovi sa parkovima i skolama su za vas miseona imenica
Iz muslimansko Sarajeva sve normalno se odavno preselilo Srpsko Sarajevo.
A tamo je kao bolje? Zgrade i parking. Tu se sve zavrsava.
Normalno u srpsko Sarajevo????😮😮😮😮
Gruhaj samo od narkotika u zidove .....
Evo čvila ko ciglane ima da bude