Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što niste otišli u Mrkonjić i tamo napravili proslavu, tamo je i bilo zasjedanje ZAVNOBiH-a ? Kakva Kraljevina Bosna, kakvi bakrači ?
Sve je ovo lijepo i krasno ali stavljati u prvi plan ekipu višedecenisjkih šupljanera i ljudi bez ikakvog učinka je savim kontraproduktivno: Pejić. Lavić, Zlatar, Kulenović, Novalić..nema potrebe da dodam bilo šta. Pejić, Lavić, Zlatar, Kulević, Novalić...pa zbog takvih se država i urušava a narod gubi povjerenje. Tragikomični likovi.
Haha da nije smijesno bilo bi zalosno,ko dozvoli ovim vojnicima da paradiraju za praznik koji nije oraznik ove zemlje
Kroz povjest koliko bosnjacki narod ima okupljanja na bobovcu u spomen kraljevine bosne? Bas zanimljivo nagradno pitanje
Srbija i Bosna su bile jedine ozbiljne srednjovjekovne države na ovim prostorima. Sve ostalo je komedija i mit.
Hrpa licemjera na jednom mjestu,kunu se u Bobovac a još ga nisu obnovili
Zivjela nam jedna i jedina domovina, Bosna i Hercegovina, i svi njeni narodi i narodnosti.
Bosna je vječna , do dana Sudnjeg..
Kraljica i kralj se okrecu u grobu.
Bosnu kao najstariju drzavu na ovim prostorima, nije stvorio ni Tito, a ni Alija. Postovali su je, branili su je, priznali su je, voljeli su je. Stvorili je nisu. Bosna pripa6 samo onima koji se Bosancima osjecaju. U svakom slucaju drzavo Bosno i Hercegovino jedna, jedinstvena i jedina Sretan ti rodjendan, kada god ti bio.
Sretan dan drzavnosti 🇧🇦Svim Bosancim i Hercegovcima 🇧🇦
@Schumaher u 24 posto
U Bosni su samo zivili Bosnjani, pripadnici Crkve Bosanske. NI JEDAN JEDINI SRBIN ILI HRVAT NIJE ZIVIO U BOSNI , POGOTOVO OKO RIJEKE BOSNE. Servi su samo zivili na kamenjaru,i u Dalmaciji, a u brda i sumovite predjele nikad nisu zalazili.
@ MAXMAX1569575412 Zato sto je Islam najljepsa i najbolja vjera na svijetu. Uzeli smo je dobrovoljno, niko nam nije stavljao mac nad glavu.Ali smo ostali ono sto smo bili. Za razliku od vas ostalih.
@gooUser1573488158 Hocemo, kad se vi vratite paganstvu.
Ratne trube i nesreća kakvu je Milošević najavljivao 90-ih ... Sve isto
Zar nije malo čudno kako Klix dopusta ovom megalomanijaku Bulevaru da komentarise po 5-6 na jednom članku, dok ostale korisnike ograničava na po jedan komentar? Koji može biti razlog? Hmm
@SamoRealnoDruze Pa zato što to piše neko od njih
Neprijatelji vječne BiH na aparatima, resipratorima i na qurcu!
u BiH žive srbi nešto malo hrvata i majmuni 😂😂😂
@dergot I jesi li proguto bananu??
Da ste normalni napravili bi put do Bobovca. Idete makadamom i ne smeta vam.