Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Repatrijacija" zar se to tako zove... nisam znao!
sjedi i uči sine
Gledaj SDA đuturuma. Ono nešto organizovalo. Oni samo sergiju znaju organizovati.
Molim vas oduzmite im vlast, ali sta jos treba da urade da ih zakon zabrani !!!!
Samo me zanima da li i ona radi od kuće jer je u kategoriji 65+ trebala je davno u penziji biti.
A bella chaoo bella chaoo chaoo.qwesto italiano
Novinari nemojte joj prilaziti... Pojesce vas
Svrha postojanja ambasada i konzulata jeste da se brinu o svojim građanima u inostranstvu. U slučaju pandemije, njihova je obaveza da svojim državljanima pomognu pri povratku u BIH. To je normala, i ne zaslužuje posebnu medijsku pažnju, i to rade sve države svijeta, bez da njihovi ministri vanjskih poslova to ikome trljaju o nos. Zašto MVP nema informacije koliko još bh državljana je širom svijeta blokirano u povratku kućama?!
mrš lešinari
Mora da su im tatice zesci tajkuni dok se ovoliko pise o njima
@KenanVarvarin mora da si čorav pa ne vidiš da piše "prvi put u historiji"
ide aplauz sutra za ovaj uspjeh 20:00 sutra aplauz
Hvalte me usta moja.
Pa zar ovoj neni i djedu Sifetu podyicu nije zabrana izlaska iz kuce jer imaju preko 65 godina, eeeee moja omladino, sta vam pemzijoneri rade
Gledaj debele strvinarke
KLIX, kako te nije sramota da dozvoljavaš ove komentare mržnje Vučićevih botova iz Beograda?Sprdate se sa Bošnjacima i kad žena spasi živote naših ljudi iz Italije????
Ismir Jusko i Elmedin Konakovic da predvode Federalni štab civilne zaštite u timu sa epidemiolozima i doktorima. treba neko ko ima stav i m*da da donese racionalne i pravovremene odluke. A ne šminker Solak i fol ekonomisti.!!!