Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect Ministru Alkalaju,,jedan od rijetkih koji radi nesto konkretno za nasu drzavu!Uz tebe su patrioti Bosne i Hercegovine,GO Sven!Otvaraj sva moguca vrata,samo naprijed! BiH4EVER!
Svenu tupane za ovakve stvari Japanci prave \"kikiriki\" kh kh.. hocu reci harakiri iz casti.... sta cekas, pokazi da si pravi i to na mapi puta evrop.skih integra.cija.. da te vise ne vidimo... i molim te poruci Silaj.dzicu da napravi sve isto ali samo na tur.ski nacin... Sayonara ZA BOSNU I HERCEGOVINU MOJU DOMOVINU! Cobani napu.site se zajedno sa ceta.ljima! Sa-X da nemate problema sa komentarima.. nesto vam JAVA ne radi!! ali vam je NAPOMENA najjaca.. moram priznati.. ko moze podnijeti dobar je!
Ovo je nevjerovatno koliko je ovaj foteljas supalj, propuh udara na sve strane,a u glavi najjjjveci. Sve mi je jasno, osim jedne stvari, ljudi idu u skolu da se skoluju, ali ovaj izgleda nije nista naucio. Ali boli njega medjunozni dvojajnici, ima coban putovnicu, pa zelenu kartu, pa bih dipl. wc pasos.... moze mu se.. BLAGO NAMA... Silajdzicu pulen ti je 100% ZAkreten DRZAVE kojeg nema ni preko bare! Kakve mape ovaj spominje.. mora da je u delirijumu, hipnotisao ga spiric prije koji dan sa novom metodom biometrijskog skeniranja.. kaze da je kenjac zesci i da ce prvi dobit\' pasos... Jaranski se to odradjuje.. nema govora.. samo razvaljujte .. @#$^@ #%&#&^#%^&# SIROVINE, samo ste za septicke jame. MIRIK\'L nema govora... mapu ti tvoju... @!#$%@^ FUJ!
Što čovjek s e r e nemilice