Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako majka Rusija protjera genocidase iz genocidne tvorevine i agresorske Smrdije :)
Najvaznije u tome je da Sirija brine o mladim balijama u uredno ih vraca umotane u najlon vrece..
Aristotel @ tako smo mi vracali vase pomagace iz Rusije,Grcke,Rumunije,Bugarske,Ukrajine,a Vase dzenerale i ostalu bagru poslali u Hag PS: jos malo i Hag ce vam biti najveci genocidni grad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je definitivno ogroman i dobro je sto se na ovaj problem odmah pocelo ukazivati, prije svega zbog ovih radnika, a onda i zbog ljudi koji bi mogli zbog neznanja upasti u isti ili jos gori problem.
I ovaj slucaj spada u modernu trgovinu ljudima ,a ne samo posao s djevojkama. U svakom slucaju sami su krivi. Slabo placeni,spavali na daskama,losa hrana i opet grupa pobjegla iz pritvora?! Ko koga laze ?!
Slicno se desilo sa radnicima iz Srbije,ocito je problem globalnijih razmjera,u svakom slucaju treba uciniti sve da do ovoga ne dolazi.
MVP radi svoj posao kako treba i ovaj slucaj ce nadam se biti pozitivno za radnike rijesen ...
Ne znam šta je to Ministarstvo uradilo, ako se tamo angažovala ambasada Srbije u Moskvi, prebačeni do aerodroma Beograd avionom Air Serbia i dovezeni kući autobusom Lasta. Ja tu ne vidim nigdje učešće vlasti iz BiH
Takva pitanja se rijesavaju u okviru ministarstva vanjskih poslova, a drago mi je da ga pokusavaju rijesiti.
Hajde sada napadajte dezurni kriticari Lagumdziju jer brani ove radnike i stavlja se u njihovu zastitu.
Pa plaćen je za taj poso, ima da ga i radi kad već dobija enormnu platu! Šta treba da ga hvalim što je obavio ono za šta je i zadužen?
Mislim da ni do sada nismo imali slucajeve koje ministar Lagumdzija nije rjesio,pa tako da ni sad ne sumjam u pozitvno razrjesenje postojece situacije..
U rad Ministra MVP ne treba da se sumnja pokazalo se do sada da ovaj covjek radi za gradjane i dobrobit ove zemlje.
Bas cudno kako su maja i juric registrovani na isti dan i kako jedno drugo podrzavaju kad god je u pitanju pohvala SDP-a/blacenje ostalih. Da se razumijemo, ne podrzavam niti jednu stranku u BiH, sve su manje-vise iste, ali sve mi ovo lici na: http://www.republikainfo.com/images/stories/Vijesti/BiH/Bosnjaci/SDP/sdp_propaganda.png
Ovi paraziti koji nas jedu 20 godina gdje su nas sve doveli,da narod dotle dodje da ovakvo nesto mora uraditi.Mislim da ce Lagumdzija to uspjeti rijesiti,ipak dosad se pokazao da zna radit svoj posao.
Lagumdzija ce gledati da ovo ide opet u korist gradjana,ne sumnjam da ce sve dobro zavrsiti.
Vjerujem da ce ministar naci rjesenje za ovaj problem kao i za sve ostale!
MVP je u ovom sastavu stvarno kvalitetno i mislim da ce rijesiti ovaj problem.
Šta je ovo, neko sočijo ilegalne radnike?